Ekstra Bladet

Kronvidne gik under jorden

-

Under høj sikkerhed, og skaermet fra både tilhørere og pressen, blev det 21-årige kronvidne i drabssagen i går ført ind i salen i Glostrup for at afgive fsin orklaring.

Den 21-årige er politiets vigtigste vidne i sagen mod Darko Petric.

Han var sammen med Kevin Joel Andersen og Darko Petric 29. august sidste år, da drabet fandt sted.

Det er usikkert, om han overvaered­e drabet, eller om han efterfølge­nde blev overrasket og overmandet af sagens tiltalte.

Sikkert er det dog, at den 21-årige under trusler på livet blev tvunget til at partere Kevin Joel Andersens lig, hvorefter han blev holdt fanget på badevaerel­set i den lille lejlighed i Ballerup, hvor drabet fandt sted.

Sagens 34-årige tiltalte har tidligere fortalt til retten, hvordan han i seks dage holdt den 21-årige fanget i det vindueløse badevaerel­se.

Hjemmelave­t faengsel

– Spraekken mellem døren og gulvet daekkede jeg til med et håndklaede, nøglehulle­t daekkede jeg til, forklarede den 34-årige om det hjemmelave­de faengsel.

Under gårsdagens procedurer kom det frem, at den 21-årige fortsat frygter for sit liv, og at han i forbindels­e med drabssagen er gået under jorden.

Kronvidnet­s forklaring til retten skete af sikkerheds­maessige årsager bag såkaldte ’lukkede døre’, og derfor er Ekstra Bladet afskåret fra at beskrive den unge mand og hans gennemgang af de mange døgn i fangenskab. Det var her, sagens 21-årige kronvidne var tvunget til at partere liget af Kevin Joel Andersen (indsat) og senere blev holdt fanget i seks døgn.

 ?? FOTO: ANTHON UNGER, PRIVAT ??
FOTO: ANTHON UNGER, PRIVAT

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark