Ekstra Bladet

JOHANNES OG SILAS: Vi skal skilles

- LARS SEJR ls@eb.dk

Efter syv års parløb er det slut mellem Johannes Nymark og Silas Holst. Danser Silas Holst og skuespille­r og sanger Johannes Nymark skal skilles.

Det skriver begge parter på deres respektive Facebook-sider. Parret har vaeret sammen i syv år og blev gift i 2013.

– Joe og jeg har valgt at skilles som kaerester og aegtemaend – men vi bliver sammen

som taette venner og ikke mindst som foraeldre til vores to fantastisk­e børn, skriver Silas Holst på Facebook.

’Vild med dans’

Parret deltog blandt andet i ’Vild med dans’ i 2014, hvor Silas Holst vandt, mens Johannes Nymark nåede finalen, som han altså tabte til sin partner.

– Vi har stadig en kaempe kaerlighed til hinanden, men den gnist, der holder to mennesker sammen som par, er på ganske udramatisk vis og uden indblandin­g fra en tredjepart forsvundet. Og kaerlighed som aegtemaend er den seneste periode blevet til en dyb, venskabeli­g kaerlighed og respekt til hinanden. Det er den rigtige beslutning for os at fortsaette vores liv som venner og faedre i taet samarbejde, skriver Silas Holst, der pointerer, at man ikke har yderligere kommentare­r.

Også Johannes Nymark bekraefter den triste nyhed på Facebook.

Børnene skal skånes

– Børnene skal skånes, og vi ønsker plads til at finde den rigtige plads til os selv og vores lille familie. Det beder vi alle om at respektere, skriver Johannes Nymark.

Silas Holst og Johannes Nymark er sammen foraeldre til to børn, som de har fået med veninden Louise Mahnkopf. Treårige Maggie My og 11 måneder gamle Bob Jones.

Familien har levet under samme tag som regnbuefam­ilie.

 ?? FOTO: HENRIK R. PETERSEN ?? Efter syv år
FOTO: HENRIK R. PETERSEN Efter syv år

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark