Ekstra Bladet

JUL I BØRNEHAVEN

(9) AFSNIT 24 I FORTAELLIN­G EN

- (fortsaette­s ...)

Christians­borgs børnehave skal på ekskursion til en julepyntet bondegård.

Paedagog 1: – Tys-tys, børn, I er da helt vilde, ha ha. Nu skal I lige stille op på raekke, for bussen er kommet. Ole B. stikker i et vrael: – Mig vil ikke køre i bus, whaah, mig vil køre i biiil.

Paedagog 2: – Det er en fin bus, Ole, og du kan sidde oppe foran hos mig. Så leger vi, at du styrer, ikke? Ole falder til ro, og turen går fint, men under udstigning­en opstår igen uro blandt de små, grønne veste.

Pia O.: – Frøken, frøken, Søren skubber. Jeg var lige ved at falde, og jeg skar mig på hans sherifstje­rne. Se, jeg bløder vist.

Frøken Kjaersgaar­d: – Gud fri mig, for en stank. Pyyha! Men nej, se, de har hejst Dannebrog. Åh, hvor det blafrer smukt.

Esben: – Jeg elsker lugten af gyllegylle. Det lugter lige så godt som fisk. Og nu skal jeg prutte. Hør. Pia O.: – Ad, du er så ulaekker, Esben. Søren: – Jeg er sheriffen, så jeg må godt skyde dyrene. Pernille S.: – Du må ikke skyde de søde dyr, dumme Søren. Har du

måske aldrig hørt om dyrevelfae­rd?

Paedagog 1: – Kom, børn, nu skal vi ind til køerne og se, hvor maelken kommer fra.

Lars: – Maelk, adr. Jeg vil have min egen drikkedunk. Nu!

Paedagog 1 til Paedagog 2: – Den kan han ikke få, for jeg har lige tømt den for øl igen. Nu må vi altså se at få talt med de foraeldre.

Frøken Kjaersgaar­d: – Nu skal vi have frokost, børn. Dejlige ting fra grisene derinde. Medister, frikadelle­r, lever. – Men hvor er Anders?

 ?? TEGNING: MORTEN INGEMANN ??
TEGNING: MORTEN INGEMANN

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark