Ekstra Bladet

Lykkelige Danmarks første ’Gift ved første blik’-baby

- PERNILLE CHRISTENSE­N pc@eb.dk

Line Rask og Michael Hansen blev gift for rullende kameraer i juni 2015. Kaerlighed­en har i den grad båret frugt for Line Rask og Michael Hansen, der blev gift i juni måned 2015, da de så hinanden for allerførst­e gang.

Parret, der blev smedet sammen i DR-programmet ’Gift ved første blik’, er blevet foraeldre til en lille pige. Det fortaeller programmet­s redaktør.

– Line og Michael har fået en dejlig lille pige. De er så stolte og glade, siger Sofia Fromberg og fortaeller, at de nybagte foraeldre ikke ønsker at kommentere familiefor­øgelsen.

Line og Michaels lille datter er den første ’Gift ved første blik’-baby i Danmark og altså lidt af en sensation.

Det er formentlig derfor, at tv-aegteparre­t prøver skåne deres lille datter – og dem selv – for alt for meget opmaerksom­hed.

Stor interesse

Ligesom de andre par, der har medvirket i ’Gift ved første blik’, har Line og Michael oplevet en overvaelde­nde interesse for deres forhold – også efter programmet. Alle vil følge med i, om aegteskabe­t holder, eller om der er en skilsmisse på vej.

Men kaerlighed­en stortrives i New York, og det tror Line Rask, at der er en helt saerlig grund til.

– Jeg tror, at det skyldes, at vi i den grad har rigtig meget tid sammen til også at laere hinanden bedre at kende, modsat hvis vi boede hjemme i Danmark i vante omgivelser taet på vores familier i det daglige. Tiden her i New York går utrolig hurtigt, og det er også rart at kunne faerdes her anonymt uden gang på gang at blive genkendt fra DR-programmet i Aarhus, hvor jeg studerede, og i København, hvor Michael boede. Denne fred giver tid til at få vores forhold til at blomstre, har hun fortalt ved en tidligere lejlighed.

Flyttede til New York

Sofia Fromberg glaeder sig over, at det licensfina­nsierede kaerlighed­seksperime­nt er endt så fantastisk for parret.

– Jeg er lykkelig på deres vegne, over at de sammen får lov til at opleve det største af alt, nemlig at bringe nyt liv til verden, efter at vaere blevet matchet i ’Gift ved første blik’. Så herfra skal lyde et kaempe stort tillykke til dem og den lille nye, siger hun.

Line og Michael fandt kaerlighed­en og hinanden på Københavns Rådhus, da de indgik aegteskab for rullende kameraer.

Trods de noget usaedvanli­gt omstaendig­heder kan de nu både kalde sig for mand og kone og mor og far.

Kort tid efter optagelser­ne sluttede, flyttede parret til New York, fordi Michael var blevet tilbudt et job i metropolen for danske Bjarke Ingels Group.

I sommer fortalte Line til Nordjyske Stiftstide­nde, at hun også havde fundet et arbejde:

– Jeg har også selv fundet noget at beskaeftig­e mig med i New York, nemlig i Den Danske Sømandskir­ke, hvor jeg er ansat og får løn. Her er mødregrupp­en en del af mit arbejde, og jeg arrangerer og afholder også sankthans, Movie Night, Oscar-aften, månedlige brunch for netvaerket og hvad jeg ellers kan finde på, sagde hun til Nordjyske Stiftstide­nde.

 ?? FOTO: DR/JAKOB MYDTSKOV ??
FOTO: DR/JAKOB MYDTSKOV

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark