Ekstra Bladet

Det populaere DR-program vender tilbage

- – Hvornår skal bryllupper­ne stå?

Nicolas, Mette, Katrine og Frank er blandt de danske singler, der modigt har valgt at prøve lykken i DR’s ’Gift ved første blik’.

De blev gift med en vidt fremmed for rullende kameraer, og seerne har igennem fire saesoner elsket at følge med i de op- og nedture, som de arrangered­e aegteskabe­r har givet.

Siden Mette og Christian meddelte, at de ville skilles, og Nicolas og Camilla noget overrasken­de fortalte, at de ville give deres aegteskab endnu en chance, har der vaeret tavshed fra DR om, hvorvidt programmet ville vende tilbage til skaermen.

Nu meddeler DR, at de er klar til at saette et nyt kaerlighed­seksperime­nt i gang.

– Vi håber, at singler fra hele landet og i alle aldre har lyst til at vaere med. Jeg glaeder mig helt sindssygt til at komme i gang, siger ’Gift ved første blik’-redaktør Sofia Fromberg, der må leve med, at hendes mening om, hvem der skal deltage, slet ikke taeller.

– Det er som altid vores hold af eksperter, der står for at finde de perfekte match. Min mening taeller slet ikke, siger hun.

Forårsbryl­lupper

Om ekspertern­e bliver de samme, som vi har set før, kan hun ikke fortaelle. Det er nemlig ikke på plads endnu.

Fast ligger det dog, at DR igen søger otte singler, der skal blive til fire aegtepar, som forhåbentl­ig holder sammen – også når tv-holdet forsvinder og det bliver hverdag.

– Er I åbne over for homoaegtes­kaber også?

– Ja, det er vi. Vi er åbne for alle. Folk skal bare tilmelde sig uanset køn og alder og alt muligt. Jo flere, der melder sig, des bedre mulighed har vi for at finde de perfekte match, siger Sofia Fromberg og fortaeller, at tilmelding­en er åben de kommende måneder. Derefter går arbejdet med at finde de helt rigtige par i gang.

– Vi går efter forårsbryl­lupper. Vi kan jo rigtig godt lide, at der er solskin, når folk bliver gift.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark