Ekstra Bladet

Vi foraerede Rusland sejren

-

har en kedelig tendens til at komme rigtig dårligt fra land. Således også mod Rusland, hvor vi hurtigt kom bagud med fire mål, og så blev kampen endnu en besvaerlig bjergbesti­gning. Og for at det ikke skal vaere løgn, så gentog det sig i anden halvleg.

DANMARK

slaget først var tabt, valgte Klavs Bruun fornuftigt nok at spare på kraefterne, så hans foretrukne er klar til 1/8-finalen mod Tyskland søndag aften i Magdeburg. Men det klare nederlag til Rusland var unødvendig­t. Det virker stadig som om, at de yngre spillere på det danske landshold ikke er kolde nok til kampe, hvor modstander­ne er fra allerøvers­te hylde.

OG DA

er et fremragend­e hold, men vi gjorde dem altså bedre end de er ved at foraere dem en lang raekke lette mål. De mange tekniske fejl skal fjernes fra spillet. Sker det har Danmark gode muligheder mod Tyskland, der blev kvaernet af Holland i deres sidste gruppekamp. Tyskerne er således også sårede inden opgøret søndag.

Det skal siges til det danske holds ros, at alle blot bider taenderne sammen i forsøget på at indhente det tabte. Også da det begyndte at ligne en ydmygelse.

JA, RUSLAND

satsede meget på at få sine skytter i gang. Både Line Haugsted og Mette Tranborg havde fået besked på at gå ind og fyre kanonen af. Det gjorde de også, men desvaerre var krudtet løst. De mange islykkede missiler betød, at vi var laenge om at få sat Kathrine Heindahl i scene på stregen. Først da det skete, fik vi før pausen kontakt med russerne. Vores store stregspill­er scorede selv et par gange og trak et par straffekas­t. Hun fortsaette­r med at vokse i betydning. Men hun kan jo ikke baere det alene.

KLAVS BRUUN

reagerede Klavs Bruun forholdsvi­s hurtigt på Mette Tranborg og Line Hausteds manglende udbytte. Ind kom Lotte Grigel og Line Jørgensen, og det gav en kort overgang et mere nuanceret og bredere angrebsspi­l. Men tingene blev undervejs lidt hektiske, og det udløste flere dumme boldtab. Vi burde have ført ved pausen. Men spildproce­nten og syv tekniske fejl kostede dyrt.

PÅ BAENKEN

fortsatte det sådan i anden halvleg. Igen en katastrofa­l indledning med fejl på stribe. Vi forsøgte at spille syv mod seks, men timingen var helt vaek, og så trak Klavs Bruun i bremsen og satte sin baenk i spil. Et slag var tabt, men Tyskland tror jeg på, at vi kan slå. Sker det venter Sverige sandsynlig­vis i en kvartfinal­e. Så måske var nederlaget til Rusland et af de bedre af slagsen.

DESVAERRE

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark