Ekstra Bladet

Godt forberedt SÅDAN KNUSER VI MODSTANDER­NE

Landsholde­ts assistentt­raener, Lars Jørgensen, der var blandt verdens bedste forsvarssp­illere, forklarer hemmelighe­den bag det danske forsvar

- JAN JENSEN jaje@eb.dk

– Vi har nogle høje piger, nogle bevaegelig­e piger og nogle staerke piger, fastslår assistentt­raener Lars Jørgensen, der her forklarer Ekstra Bladet, hvordan han udnytter de mange styrker, når landsholds­spillerne skal daekke op under VM i Tyskland. Klavs Bruun Jørgensen og Lars Jørgensen arbejder taet sammen om at optimere landsholde­t. Da Søren Herskind først på sommeren stoppede som assistentt­raener på kvindeland­sholdet, blev han noget overrasken­de afløst af Lars Jørgensen, som ikke har den store traenererf­aring.

Men landstraen­er Klavs Bruun kender Lars Jørgensen blandt andet fra deres tid sammen i AG København. Derfor vidste han, at Lars Jørgensen er en mand, der kan laere fra sig. Og hvad er det så, han kan?

Han kan daekke op. Bedre end de fleste andre i verden. Igennem sine mange år på det danske landshold og på klubhold i indtil flere lande optjente han et ry som forsvarssp­ecialist. Han var en mand, man slog sig på.

Haeng på, og bliv klogere

På kvindeland­sholdet skal han optimere forsvaret. Vi troede inden VM, at det var

Igennem sine mange år på det danske landshold og på klubhold i indtil flere lande optjente Lars Jørgensen et ry som forsvarssp­ecialist

vores bedste våben. Det var det så ikke i den første kamp mod Montenegro, mens det straks var meget bedre mod Japan.

Men nu får Lars Jørgensen her mulighed for at forklare de to danske forsvarssy­stemer. Det kan godt vaere, at det virker lidt nørdet, men haenger du på, bliver du en del klogere på, hvad det er, de danske kvinder foretager sig i kampene ved VM i Tyskland.

 ?? FOTO: /RITZAU/ANITA GRAVERSEN ??
FOTO: /RITZAU/ANITA GRAVERSEN
 ?? FOTO: LARS POULSEN ??
FOTO: LARS POULSEN

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark