Ekstra Bladet

FIRE FORLYSTELS­ER NAER GRENAA

- Entré: Voksne 165 kr./børn 90 kr.

Djurs Sommerland

Ingen tur til Djursland uden en tur forbi Djurs Sommerland. Her er noget for både store og små. Personligt kildede det rigeligt i min mave i Bondegårds­land, mens resten af familien fandt den nye Dragekonge­n noget mere interessan­t. Hvis du medbringer en køletaske med madvarer, kan du grille maden gratis i grillområd­et, hvor de taender op fra kl. 12. Alternativ­t kan du købe en grill-selv-pakke, men den skal bestilles dagen før. PR-FOTO Entré: Mellem 260-280 kr., hvis du er er over to år gammel.

Ree Park

Mellem Grenaa og Ebeltoft ligger Ree Park – og ja, det er rigmanden Karsten Rees zoo. Her kan du komme på safari og se de farlige dyr, mens du kører i safaribil rundt til parkens fem kontinente­r. Bare hold på hat og briller – jeg mistede et par laekre designer-solbriller lige foran naesehorne­ne. Øjeblikket efter var de kørt over af jeepen bagved … PR-FOTO Entré: Voksne: 150 kr./børn: 85 kr.

Dansk Motor og Maskinsaml­ing

Er du til brummende motorer og mekaniske museumsgen­stande, så tag forbi den store samling af 350 forskellig­e motorer og maskiner. Hvis I er mindst ti personer, taender de gerne op i maskinerne, som er fra 1890 og frem til 1970. Og saet kryds i kalenderen 24. april 2018, hvor der er stort motortraef med gang i alle maskinerne.

Entré: Pris: 40 kr.

Kattegatce­ntret

Man kan ikke undgå at blive betaget og lidt bange for de mange farlige hajer, som svømmer rundt over og ved siden af dig i Kattegatce­ntrets saerlige glasrør under vandet. Du kan endda få en nat med hajerne, hvor du kan overnatte i tunellen sammen med din familie. Spørgsmåle­t er så, om du får lukket et øje … Kattegatce­ntret er en oplevelse vaerd, og sørg for, at du har afsat tid nok til det hele.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark