Ekstra Bladet

Lokal tager over – byens dna er vigtig

-

Ved årsskiftet går Panduro af som direktør for Horsens & Friends, men han har sikret sig, at pladsen besaettes lokalt.

– Nu forlader du så posten som direktør for Horsens & Friends. Har det vaeret en svaer beslutning?

– Jeg ville egentligt vaere blevet et par år mere. Men så blev min gamle ’laeredreng’ Claus Visby fra Smukfest i Skanderbor­g ledig. Og så var det bare om at slå til. Horsens kan ikke få en bedre mand på posten – og så er han gammel Horsens-dreng.

Vi løfter i flok

Claus har byens dna i sig. Og det er hamrende vigtigt. Man kan ikke bare komme farende udefra og tro, at man kan laese byen på et sekund og så begynde at dirigere. For netop Horsens er kendetegne­t ved, at vi løfter i flok. Det er ikke bare et flot slogan. Vi mener det. Jeg har haft det endelig ansvar, men intet kunne vaere sket, uden at alle har støttet og løftet.

– Jeg har gennem årene følt et stort og tungt ansvar – ikke mindst i forbindels­e med de store koncerter. Der skal så lidt til, før det hele kan gå galt. Det gaelder økonomien – men så sandelig også publikums og kunstnerne­s sikkerhed.

Derfor indskaerpe­r jeg også hver gang overfor folk: Nu skal vi i gang med en ny koncert. Vi starter fra bunden igen. Der er ingen genveje. Vi må simpelthen ikke blive magelige eller slaekke på detaljerne.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark