Ekstra Bladet

JUL I BØRNEHAVEN

EN FORTAELLIN­G I 24 AFSNIT (15)

- Lars: Anders sendte ham et stålsat blik: Frøken Kjaersgaar­d til paedagog 1: Lars: Brandmand 1 til brandmand 2: Brandmand 1: Brandmand 2: Lars pegede på den ene brandmands livrem: (fortsaette­s ...)

Det skulle blive en dramatisk dag i Christians­borgs børnehave, og det passede isaer den lille Lokke-Lars rigtig godt. Han stod på legepladse­n sammen med Anders og pegede op i det højeste trae.

– Du tør ikke.

– Jeg tør alt. En halv time senere holdt den store, røde brandbil med de blinkende lygter parkeret ved siden af det høje trae, hvor Anders klamrede sig til de øverste, svajende grene. Et par skraeppend­e krager havde taget plads taet på ham og stirrede på hans øjne, som var de en saerlig delikatess­e.

– Jeg turde ikke andet. Taenk på alt det vrøvl, vi kunne få med myndighede­r og foraeldreb­estyrelse, hvis han faldt ned. Ole B. stod med åben mund og gloede på det skinnende køretøj, da han maerkede en albue.

– Du tør ikke. Kort efter skingrede sirenen, og alt blinkede, mens stigen drønede op og ned.

– Hvad fanden sker der? Få den knaegt ud! En vraelende Ole B. blev trukket ud men havde nået at kortslutte stigen.

– Satans. Så må vi bruge det gamle springlage­n.

– Hør efter deroppe. Nu springer du bare. Vi skal nok gribe dig. Tulle stod med tommelfing­eren i munden, da han maerkede en albue.

– Du tør ikke. Anders var i frit fald, det samme var en dånende frøken Kjaersgaar­d og brandmande­ns bukser. Alle holdt vejret.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark