Ekstra Bladet

Begik sex-overgreb på små sønner

- JAN SØGAARD js@eb.dk

To drenge på 10 og snart 14 år har i mere end tre år vaeret udsat for vold og grove seksuelle overgreb begået af deres egne foraeldre.

Sådan lyder tiltalen mod foraeldren­e, faderen 45 år og moderen 36 år, som onsdag stilles for retten i Nykøbing Falster.

Her er de tiltalt for vold, blufaerdig­hedskraenk­elser, forsøg på voldtaegt ved andet seksuelt forhold, incest og børneporno. Foraeldren­e, der er på fri fod, naegter sig skyldige.

De mange overgreb blev ifølge anklageskr­iftet begået i familiens hjem på Lolland og begyndte i sommeren 2014, hvor drengene var syv og 11 år gamle, og fortsatte frem til april i år.

Sagen kom frem, da drengene talte med en laerer om, hvad de blev udsat for i hjemmet. Skolen gik til kommunen, som anmeldte sagen til politiet, der blandt andet har videoafhør­t de to drenge.

Fotos på mobilen

Blandt beviserne i sagen er fotos fundet på moderens mobiltelef­on, hvor hun har fotografer­et drengenes blottede lem, mens de sov. Den yngste dreng fik også fotografer­et sin nøgne bagdel.

Blandt de otte forhold i anklageskr­iftet er blufaerdig­hedskraenk­elser, hvor foraeldren­e havde samlejer, mens drengene kiggede på, og hvor faderen onanerede foran øjnene af den yngste dreng. Retten i Nykøbing Falster har afsat to dage til retssagen, hvor dommen ventes at falde på torsdag.

Foraeldren­e er også tiltalt for forsøg på voldtaegt ved andet seksuelt forhold. I det ene tilfaelde lå moderen nøgen i sofaen i stuen og opfordrede sin yngste søn til sex efter faderens opfordring. Men drengen afslog at medvirke.

I et andet forhold opsøgte moderen, ifølge tiltalen, nøgen sin aeldste søn på drengens vaerelse og tvang ham til oralsex, mens hun fotografer­ede og efterfølge­nde sendte billederne til sin mand, der havde opfordret hende til overgrebet.

Foraeldren­e er også tiltalt for vold mod begge drenge gennem flere år. I et tilfaelde fik den yngste slået hovedet ned i spiseborde­t. Volden skete ofte, mens børnene overvaered­e hinandens vold.

 ?? FOTO: PER RASMUSSEN ??
FOTO: PER RASMUSSEN

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark