Ekstra Bladet

Skjern-stime blev stoppet

- Ritzau

håndboldhe­rrer havde vundet 13 kampe i traek i den hjemlige liga og Champions League.

Men i aftes fik Mors-Thy brudt den vanvittige stime af Skjern-sejre med et uafgjort resultat på hjemmebane.

24-24 endte ligakampen, og det så faktisk laenge ud til, at Mors-Thy ville vinde opgøret. I anden halvleg kom Mors-Thy foran med fire mål to gange – ved stillingen 1511 og 16-12.

Skjern kom dog tilbage i kampen og udlignede til 1616 efter en god periode.

Seks gange i traek bragte Skjern sig foran med et envirke kelt mål i slutfasen, men hver eneste gang fik MorsThy udlignet.

Mors-Thy var også foran med 24-23 i slutfasen, men Skjern nåede at få udlignet til slutresult­atet 24-24.

Utilfreds med dommerne

Skjern-keeperen Emil Nielsen, der havde 17 redninger på 40 forsøg, var ikke tilfreds med udeholdets praestatio­n og langede også ud efter kampens dommere.

– Vi scorede ikke nok mål i første halvleg, og vi fik ikke fifty-fifty-kendelsern­e med os i løbet af kampen. Det er traels, at dommerne skal påSkjerns en kamp på den måde. Det gik begge veje, og vi skal heller ikke fokusere for meget på dommerne, sagde Emil Nielsen til TV2 Sport.

I første halvleg gik en kendelse Skjerns vej, da MorsThys skudstaerk­e back Erik Toft scorede til 9-7.

Bolden var over målstregen, men dommer Jesper K. Madsen så det ikke og anerkendte ikke scoringen.

Skjern topper ligaen med 27 point efter 16 kampe. Mors-Thy har 17 point på sjetteplad­sen. I mandagens anden ligakamp vandt TTH Holstebro 27-24 hjemme over Tønder.