Ekstra Bladet

OB: Vi havde brug for afklaring

-

Jesper Hansen, OB’s sportsdire­ktør, kan ikke se, at fynboerne skulle have trådt ved siden af på noget tidspunkt, hvad angår klubbens rolle i forbindels­e med opførelse af et nationalt fodboldcen­ter.

Dermed afviser han fuldstaend­ig Keld Bordinggaa­rds anklage om, at OB har vaeret ligeglad med DBU’s rolle og udelukkend­e har fokuseret på egne interesser.

– Det var en lang proces, hvor vi søgte en afklaring. Vi ville vide, om det kunne lade sig gøre, fordi vi har utidssvare­nde forhold i dag. Derfor pressede vi på for en afklaring hurtigt, siger han.

– Fordi Keld Bordinggaa­rd føler sig forsmået i den her sag, skal han ikke stille spørgsmåls­tegn ved OB’s rolle i sagen. Det virker helt forkert, fortsaette­r Jesper Hansen.

Ingen garantier

Sportsdire­ktøren kan i første omgang ikke huske, at han er den udfarende og 14. maj sender en mail til fremtraede­nde folk på SDU og Thomas Christense­n, naestforma­nd i OB og formand for Divisionsf­oreningen.

Men efter et par minutter finder han beskeden, som er trykt her på opslaget, i sin mailboks.

– Jeg sender den mail og beder om et møde, fordi vi har brug for en afklaring. Kan vi vaere med eller ikke. Vi skal have et klart svar hurtigt, forklarer han.

– Men I er jo meget aktive i den her proces og taenker kun på jer selv. I tager ikke hensyn til grundtanke­n om det nationale fodboldcen­ter er for alle. Hvorfor ikke?

– Vi vidste, at det var en meget laengere proces i forhold til DBU. Det kunne vi ikke vente på.

– Vi pressede på, fordi vi var nødt til at vide, om vi kunne vaere med, forklarer Jesper Hansen, der pointerer, at OB har lagt tanken død om at vaere med i et nationalt fodboldcen­ter.

– Kan du garantere, at OB aldrig bliver en del af et nationalt fodboldcen­ter?

– Mange år i den her branche har laert mig, at man ikke skal tage et ord som ’aldrig’ i sin mund.

Vi pressede på, fordi vi var nødt til at vide, om vi kunne vaere med

 ?? FOTO: CASPER DALHOFF ?? – Bare fordi Keld Bordinggaa­rd føler sig forsmået i den her sag, skal han ikke saette spørgsmåls­tegn ved OB’s rolle i sagen, fastslår OB’s sportsdire­ktør, Jesper Hansen.
FOTO: CASPER DALHOFF – Bare fordi Keld Bordinggaa­rd føler sig forsmået i den her sag, skal han ikke saette spørgsmåls­tegn ved OB’s rolle i sagen, fastslår OB’s sportsdire­ktør, Jesper Hansen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark