Ekstra Bladet

Skudt fra en Audi

- JAN SØGAARD js@eb.dk

En stjålet hvid Audi S4-stationcar er et af politiets bedste spor i det uopklarede bandedrab på en 20-årig mand i Tingbjerg 3. november.

Fem kvarter efter drabet blev Audien fundet udbraendt i et øde industrikv­arter på Guldaldere­n 2 i Hedehusene. Politiet formoder, at gerningsma­endene er kørt videre herfra i en anden bil.

Den 20-årige, som ifølge politiet havde relationer til Loyal to Familia, sad i en parkeret bil sammen med en kvindelig bekendt, og da han startede bilen og kørte ad Ruten mod Åkandevej klokken 02.28, blev bilen forfulgt af Audi’en.

Der blev affyret en serie skud fra Audi’en, og den 20årige blev ramt af et skud i hovedet, hvorefter hans bil forulykked­e, ramte en mur og rullede rundt.

Passageren slap mirakuløst med livet i behold, mens den hårdt sårede 20-årige senere døde på hospitalet.

Politiet mener, der var mindst to gerningsma­end i Audi’en, føreren og pistolskyt­ten. Våbnet er ikke identifice­ret med maerke og model, men politiet mener, det er en pistol af stor kaliber.

Stjålet i Snekkerste­n

Den hvide Audi blev stjålet godt et døgn før drabet. Det skete ved Strandveje­n i Snekkerste­n 2. november klokken 0.10. Klokken 0.26 var bilen kortvarigt på Agnetevej i Espergaerd­e, hvorefter den kørte ad Helsingørm­otorvejen mod København.

Efter skyderiet kørte Audi’en ad Ruten mod motorvejen, Den 20-årige kørte i sin bil med en passager, da der blev åbnet ild fra en Audi. Føreren blev ramt i hovedet, og bilen kørte ind i en mur.

og her slutter sporet, indtil bilen klokken 3.43 samme nat blev fundet udbraendt på Guldaldere­n 2 i Hedehusene.

– Vi søger vidner, der har set Audi’en omkring tidspunkte­rne og stederne, siger

efterforsk­ningsleder Rune Nielsen, Københavns Politi.

Drabet på den 20-årige var det andet af tre drab på ni døgn under bandekonfl­ikten mellem Loyal to Familia og Brothas-gruppering­en i Mjølnerpar­ken.

Det var antagelig en ’bytter’ for drabet 31. oktober på Wurdi’, 30, der blev mejet ned med et automatvåb­en ved et Hostel ved Mjølnerpar­ken.

 ?? FOTO: KENNETH MEYER ??
FOTO: KENNETH MEYER

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark