Ekstra Bladet

Årets bedste Android saetter en ny standard

ONEPLUS 5T: Du behøver ikke betale mere end 4000 kroner for en god smartphone

- PR-FOTO

Oneplus 5T saelges i Danmark i to udgaver med enten 128 GB hukommelse og 8 GB RAM (4299 kroner, red.). Eller 64 GB hukommelse og 6 GB RAM (3799 kroner, red.).

Der er også en velfungere­nde ansigtsgen­kendelse bygget ind i telefonen, hvilket er med til at skabe en mere moderne og tidssvaren­de telefon, lød dommen dengang.

Her er svaghedern­e

Svagheden ved Oneplus 5T er de små hjørner, der altid

bliver skåret, når prisen ikke ligger helt i top. Den indbyggede højttaler er ikke imponerend­e, der følger ingen hovedtelef­oner med, ligesom der mangler en certificer­et vand- og støvsikker­hed.

Vores erfaringer fra daglig brug af Oneplus 5T gør dog, at vi uden tøven peger på modellen som årets bedste Android til prisen.

Huawei slog først

Netop denne smartphone er dog ikke alene om at markere en ny standard i år for, hvor meget mobil man kan få for pengene. Huawei slog allerede i 2016 hul i ’prismuren’

og har ganske velfortjen­t spist en stor markedsdel her i 2017 med sine prisbillig­e, men meget velbyggede mobiltelef­oner.

Et endnu billigere alternativ til Oneplus 5T er således den 5,9 tommers Huawei Mate 10 Lite, der koster under 3000 kroner.

Også det genopståen­de Nokia-maerke har lanceret flere billige, men efterspurg­te Android-modeller i år i prisklasse­n fra 1200 til 4000 kroner.

Også billigt naeste år

Kampen om at give brugerne vaerdi for pengene skaerpes

i 2018 med endnu flere maerker og modeller under 4000 kroner. Forvent dog også flere superdyre modeller.

Uden tøven peger vi på Oneplus 5T som årets bedste Android til prisen

Allerede i slutningen af februar ventes Samsung ifølge Bloomberg.com at lancere nye Galaxy-modeller. Telefonern­e får navnene Galaxy S9 og Galaxy S9 Plus. Designmaes­sigt ligner modellerne den nuvaerende S8-serie, men får bedre kameraer og teknologi.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark