Ekstra Bladet

Afslørede kaerestens vilde dobbeltliv

I nyt interview fortaeller Michelin-kokken Dak Wichangoen om utroskab og tiden derefter

- NANNA BAY MADSEN nbm@eb.dk

30-årige Dak Wichangoen­s liv tog en ubehagelig drejning, da hun for et par år siden fandt ud af, at hendes partner gennem ti år levede et dobbeltliv med en anden kvinde.

I et stort interview med Ude og Hjemme taler hun nu ud om det store svigt, hun følte, da hun fandt ud af, at ham, hun kaldte ’verdens bedste kaereste’, ikke havde helt rent mel i posen.

I flere år havde ’Vild med dans’-deltageren og Michelin-kokkken ellers bemaerket, at noget havde aendret sig mellem hende og kaeresten, men hun skød det vaek som ren indbildnin­g.

– Vi havde snakket om at få børn, og jeg var faktisk klar til det. Men det var, som om vi begyndte at drive fra hinanden. Han kiggede ikke på mig på samme måde mere. Jeg kunne maerke, at noget var galt, men når jeg spurgte ham, sagde han, at det var noget vrøvl, siger Dak Wichangoen til Ude og Hjemme.

Uventet besøg

Til sidst blev kaerestens maerkelige opførsel dog for meget for Dak Wichangoen, og ’Vild med dans’-deltageren gav derfor kaeresten et ultimatum. Enten gik han med til, at de gik i terapi, ellers også ville Dak forlade ham én gang for alle.

Men parterapie­n viste sig slet ikke at vaere nødvendig.

En tidlig morgen klokken otte vågnede Dak Wichangoen brat, da en anden kvinde låste sig ind i hendes og kaerestens faelles lejlighed. Her kunne hun høre, hvordan kaeresten desperat forsøgte at genne den anden kvinde ud af lejlighede­n, inden Dak nåede at opdage hende, men der var det allerede for sent.

Fik frygten bekraeftet

Dak Wichangoen blev den morgen med et bekraeftet i sin vaerste frygt. Hendes kaereste havde haft en anden kvinde ved siden af, og nu stod hun der – midt i parrets lejlighed.

– Det skete en dejlig lørdag morgen, hvor hun stod i min lejlighed og spurgte, hvem jeg var. Hun havde de samme spørgsmål, som jeg havde. Jeg sov, og min kaereste var ved siden af mig. Hun havde låst sig ind med sine egne nøgler, har Dak Wichangoen tidligere fortalt til Ekstra Bladet.

Beskeden fra Dak Wichangoen var herefter klar. Kaeresten havde tre dage til at flytte ud af lejlighede­n.

Mødtes og talte ud

Siden den skaebnesva­ngre dag i parrets faelles lejlighed har Michelin-kokken ikke talt med eller set sin ekskaerest­e. Til gengaeld kontaktede hun den anden kvinde og spurgte, om de ikke kunne mødes, og det var der en helt saerlig grund til.

– Fordi hun var den eneste person, der vidste, hvad jeg havde gået igennem. Vi var jo begge blevet ført bag lyset. Desuden havde jeg brug for at vide, hvad der var sket. Der havde vaeret så mange huller de sidste to år, og hun kunne fortaelle mig, hvorfor han ikke havde vaeret hjemme, og hvad han havde gjort, siger Dak Wichangoen til Ude og Hjemme.

Ligesom hende selv valgte den anden kvinde øjeblikkel­ig at bryde kontakten til kaeresten, og ifølge Dak Wichangoen har hun i dag fundet sig en ny, sød fyr. I årets udgave af ’Vild med dans’ dansede Dak Wichangoen med Thomas Evers Poulsen. Dak Wichangoen gav kaeresten tre dage til at forlade deres faelles lejlighed efter den morgen, hvor en anden kvinde pludselig dukkede op i lejlighede­n.

 ?? FOTO: MOGENS FLINDT ??
FOTO: MOGENS FLINDT
 ?? FOTO: MOGENS FLINDT ??
FOTO: MOGENS FLINDT

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark