Ekstra Bladet

Her er to eksempler, som tydeligt illustrere­r idiotien i dansk udlaending­epolitik

MILJØET

-

på Christians­borg er blevet så råt, at kun få bekymrer sig om, at vi ikke vil tage imod 500 kvoteflygt­ninge om året. Selv sosserne bøjer nakken. Et flertal i Folketinge­t lukker også øjnene for, at udvisnings­minister Inger Støjberg bruger alle midler for at undgå at give alvorligt syge udlaending­e humanitaer­t ophold.

vender ryggen til de svageste grupper, og nu er det legitimt at sige, at flygtninge skal isoleres fra det øvrige samfund, indtil de kan sendes hjem. Vi taler om internerin­gslejre. I Danmark. I 2018.

ikke kun flygtninge, vi giver den kolde skulder. Angsten for de fremmede er blevet så massiv, at den til tider antager groteske former. Her er to eksempler, som tydeligt illustrere­r idiotien i dansk udlaending­epolitik.

er amerikansk professor og underviser ved CBS i København. Hun skal straffes, Inger Støjberg arbejder ihaerdigt for, at ingen udlaending­e skal føle sig velkomne i Danmark.

fordi hun på myndighede­rnes anmodning har holdt oplaeg for Skattemini­steriet, Folketinge­ts Skatteudva­lg og Skat om sin forskning i internatio­nal skatteundd­ragelse. Hun står til en bøde på 13.500 kroner, fordi hun ikke har søgt saerskilt tilladelse til at holde oplaeggene.

Harrington idømmes bødestraf, vil hun også miste retten til at søge permanent opholdstil­ladelse i 15 år. Det fremgår af udlaending­eloven.

fortsaette til musikverde­nen, hvor tonen er aldeles skinger. Den amerikansk­e hornmusike­r Lauren Robinson har de seneste fem år spillet horn i Aalborg Symfoniork­ester. En dag blev hun ringet op af Odense Symfoniork­ester, som havde en syg hornspille­r.

toget til Fyn og hjalp sine kolleger. Hun har også spillet ved en kirkekonce­rt i Budolfi Kirke i Aalborg, og hun har vaeret gaesteunde­rviser på den lokale musikskole. Alt sammen uden at have haft en saerskilt tilladelse.

ikke, man skulle have. Hun blev anmeldt til politiet af Styrelsen for Internatio­nal Rekrutteri­ng, som hører under udvisnings­minister Inger Støjberg. Laura Robinson er blevet straffet med en bøde på 10.500 kroner, og hun kan ikke søge om permanent opholdstil­ladelse de naeste 15 år.

stikkerkor­ps og sine rigide regler får Inger Støjberg sendt det signal, at højtuddann­ede udlaending­e heller ikke skal føle sig velkomne i Danmark. Det er slut med hyggen.

 ?? FOTO: /RITZAU/JENS DRESLING ??
FOTO: /RITZAU/JENS DRESLING

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark