Ekstra Bladet

FCK må sige: Farvel til Medina

-

FC København kommer ikke til at kunne sige ’velkommen til Medina’.

Den 20-årige paraguayan­er Jesús Medina har ellers vaeret i de danske mestre søgelys, og i sidste uge fortalte spilleren selv, at han havde et tilbud fra FCK.

Han havde også et fra MLS-klubben New York City FC, og alt tyder på, at han vaelger det.

Men faktisk er det en langt større klub, som FC København må se sig besejret af på transferma­rkedet.

Den amerikansk­e klub er en del af City Football Group, som også ejer Manchester City, og det er reelt Premier League-klubben, der sikrer sig den dribleglad­e kantspille­r.

Fra City til City

At Medina i første omgang skal til New York City FC skyldes, at han ikke vil kunne få en arbejdstil­ladelse i England.Han har indtil videre blot fået én landskamp for Paraguay, og det er ikke tilstraekk­eligt til at sikre ham en engelsk arbejdstil­ladelse.

Derfor er planen, at Medina efter nytår starter i New York City FC, mens der arbejdes på, at han får en engelsk arbejdstil­ladelse, så han kan komme i spil til en plads i Pep Guardiolas staerke trup.

Manchester City betaler ifølge flere sydamerika­nske medier i omegnen af fire mio. dollars (ca. 25 mio. kr.) for den sydamerika­nske kantspille­r, der lidt endnu er ejet af Club Libertad Asunción.

Jesús Medinas far, Francisco Medina, fortalte mandag til radiostati­onen Radio Monumental AM, at Libertas allerede havde givet sit o.k. til de videre forhandlin­ger, og at aftalen med Manchester City kunne falde på plads allerede i dag.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark