Ekstra Bladet

NABO TIL DØDSBRO:

Familien Sisic bor kun 100 meter fra broen, hvorfra ukendte gerningsma­end flere gange har kastet sten

- THOMAS RIBER-SELLEBJERG FOTO: PER RASMUSSEN trs@eb.dk

Vaekkeuret ringer normalt først klokken seks om morgenen hos familien Sisic i den lille landsby Skallebøll­e på Fyn.

Men den normale, enerverend­e bip-bip-tone var i går morges skiftet ud med tunge klonk-klonk fra hoveddøren.

– Jeg turde ikke selv åbne hoveddøren, da det bankede på så tidligt om morgenen, så jeg sendte min mand ned for at åbne op, siger 30-årige Sabrina Sisic, der vågnede med et chok klokken lidt i fem.

Det er ikke første gang, at familien bliver banket op om natten af politiet, der igen fungerede som morgenvaek­ning.

– Jeg troede naesten ikke på det, vi har intet hørt i nat. Jeg har ikke en gang fået nerverne i ro efter sidste den sidste ulykke, siger Sabrina Sisic, da Ekstra Bladet møder hende i hjemmet.

For lidt over et år siden endte det fatalt for en familie, der kom kørende på E20 mod Odense. En tysk kvinde omkom, og hendes mand blev alvorligt kvaestet, mens parrets barn slap med skrammer, da ukendte gerningsma­end kastede en stor sten ned fra motorvejsb­roen mellem afkørsel 53 og 54.

Altid på vagt

– Jeg holder altid ekstra øje med vejen. Og kigger altid efter, om en bil stopper oppe ved broen.

– Det er uhyggeligt, at der er nogen, som kan finde på at gøre sådan noget, de kan jo lige så godt gå ind i vores have. Hvem ved, hvad de kan finde på, spørger den unge mor.

Blot 100 meter fra Sabrinas stuevindue kan man skimte broen i den grå dis, som fylder baghavens graestaepp­e. Natten til onsdag skete det igen, heldigvis uden dødsfald, men det blev tredje gang på to år, at 30 til 40 kilo tunge kampesten fløj ud over broens raekvaerk.

Afhørt af politiet

Sabrinas Sisics svigerinde, Malene, bor i nabohuset på den store grund lige ved siden af motorvejen.

Ifølge Sabrina Sisic kom hun hjem fra arbejde lidt før midnat tirsdag.

– Politiet ville gerne afhøre min svigerinde. De spurgte kun os, om vi havde hørt noget. Nogle vidner havde set hende køre turen hjem, og derfor ville politiet gerne snakke med hende, om hun havde set noget mistaenkel­igt, forklarer hun.

Ingen spor

Hver dag kører suser 59.000 biler under broen på Langesøvej ad to spor, som løber i hver retning mod Odense og Middelfart.

I hver side af broen er der et hegn i halvanden meters højde. Her er ingen tegn på, at en kaempe kampesten enten er blevet kastet de fire meter ned på motorvejen eller har skrabet raekvaerke­t.

Efter dødsulykke­n hang der led-spots og lyste på broen, men de er igen blevet pillet ned. Ingen har nogen sinde set spor af de overvågnin­gskameraer, som der er blevet snakket om.

– Vi vil selvfølgel­ig meget gerne høre, hvis nogen har set eller hørt noget, der kan hjaelpe os med at finde gerningsma­nden, siger vicepoliti­inspektør Per Lydiksen Laursen fra Fyns Politi i en pressemedd­elelse

Fyns Politi oplyser, at der er en påfaldende sammenhaen­g mellem de to seneste stenkast fra broen.

 ??  ??
 ??  ?? Ukendte gerningsma­end kastede klokken 00.55 flere store sten udover dette raekvaerk.
Ukendte gerningsma­end kastede klokken 00.55 flere store sten udover dette raekvaerk.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark