Ekstra Bladet

Komiker eller løgnhals

- Tonny Poulsen Wendam Allé Dragør Leif Lemcke Ildfugleva­enget 148 Odense S

Hvis man var i tvivl om, hvorvidt Anders Samuelsen var politiker eller komiker, så er det nu slået fast.

Han har taget sine vaelgere, regeringsp­artierne og alle, der gider at høre på politik, ved naesen med sine løfter, trusler og senest sit knaefald for taburet-klaeber nummer et, Lars Løkke.

Hvis ikke han er komiker, så er han den største politiske løgnhals, dansk politik har set siden marionet-regeringen under Anden Verdenskri­g.

Der burde vaere mulighed for at give en disciplina­erstraf for at komme med tomme trusler; eksempelvi­s at saelge Hus Forbi i 14 dage.

Det eneste, der undrer mig, er, at nummer et-klaeberen var så lang tid om at komme frem med spanskrøre­t: Gør, som jeg siger, eller jeg tager din stol fra dig.

Nu kommer komikeren med en forklaring om, at LA fik det igennem, de ville, men man kunne godt vente, og man skal ikke tage demokratie­t som gidsel og bla-bla-bla. Kaere Anders: Comedy Zoo mangler en ny stjerne. Når Anders Samuelsen taler om ’almindelig­e’ danskere, handler det ikke om pensionist­erne, skriver Kim Hansen. Leif Lemcke kalder LA for det vaerste parti i dansk politik nogen sinde.

Det bliver spaendende at se, hvem der bliver årets nytårstors­k.

Der er jo mange gode kandidater, men mon ikke Liberals Alliances store leder, Anders Samuelsen, har gjort sig virkelig velfortjen­t til titlen? Mon ikke det er ham, der haenger på krogen, når snøren hales ind?

Man kan vist rolig fastslå,

at LA har et hyttefad fyldt med store torsk. Deres ageren i finanslovs-forhandlin­gerne har vaeret direkte pinlig og respektløs. Samuelsen, hans søster, Joachim, Lille Simon og tavse Thyra har ikke hverken format eller stil til at vaere en del af en regering.

Faktisk er det parti så langt ude. Desvaerre er de

dog stadig inde på Borgen. Det er jo svaert at tage sådan en flok vendekåber seriøst.

Jeg håber sandelig, vaelgerne husker det, når det naeste folketings­valg skal afvikles, således at det ikke kun bliver folketings­valget, der afvikles, men også det vaerste parti i dansk politik i mands minde.

Sikke en flok torsk – og helt sikkert med Anders Samuelsen som den største. De ønsker skattelett­elser, som er historiske, men den største lettelse vil vaere at slippe af med dem.

Sådan en flok vatnisser.

 ?? FOTO:/RITZAU/STINE BIDSTRUP ??
FOTO:/RITZAU/STINE BIDSTRUP
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark