Ekstra Bladet

Tak for kaffe, Anders

- Kim Hansen Herlev B. Clausen Holbaek

Ja så fik jeg gud hjaelpe mig både min hjemmelave­de gløgg og vaniljekra­nsen helt galt i halsen. Og hvorfor nu det? Jo, i TV Avisen forleden trådte regeringen­s stålsatte udenrigsmi­nister frem og sagde, at hans parti havde kaempet for at lette skatten for helt almindelig­e danskere.

Her blev jeg, og tusind andre som jeg, klassifice­ret som vaerende ikke helt almindelig.

Jeg og den store gruppe af pensionist­er har aldrig nogen sinde maerket noget til nogen af de implemente­rede skattelett­elser i den tid, Venstre har regeret, og slet ikke efter de blev til banden VLAKDF.

Da jeg og de mange andre pensionist­er hører til gruppen ’ualmindeli­ge’, er vi ikke berettiged­e til at få andel i en lettere hverdag, og det selv om vi har slidt og slaebt i et langt arbejdsliv. Tak for kaffe, regering. Når man hører dagens politikere, så er der ikke det, de ikke vil gøre for danskerne med skattelett­elser til de rige og måske lidt til de arbejdende, der slider dag ud og dag ind for at holde hjulene i gang i det daglige.

Og folkepensi­onisterne bliver tilgodeset med et beløb, hold godt fast, på maksimalt 120-130 kroner netto om måneden.

Hvis man ikke havde humoristis­k sans, ville man saette sig hen og graede.

Det er ikke vaerdigt i et land, hvor det efter statsminis­terens udsagn går ufatteligt godt – men det er vel for de velbjaerge­de.

Hvorfor skal der traedes på folkepensi­onister?

Er det, fordi deres stemme ikke laengere regnes for noget?

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark