Ekstra Bladet

Derfor fik Simon nok af DBU

- Gisle

Det kom som en overraskel­se for de fleste, da Simon Rasmussen tirsdag valgte at sige op efter 44 år i DBU. Men folk taet på den vellidte holdleder vidste godt, at han ikke laengere var så glad for jobbet, selv om det på mange måder var hans liv.

Kollegerne i DBU blev tirsdag kl. 17 orienteret om opsigelsen i en mail udsendt af hr & service-chef Anette Andersen på vegne af elitechef Kim Halberg. Her fortalte hun, at Simon Rasmussen ikke havde ønsket at uddybe sin opsigelse naermere på nuvaerende tidspunkt. Det havde han dog. Onsdag morgen sendte Simon Rasmussen en mail til sine nu snart tidligere kolleger, hvor han forklarede, hvorfor han havde valgt at sige op.

Glaeden forsvandt

Begrundels­en var, at han ikke passer ind i det nye DBU. Noget, han også havde sagt til Anette Andersen i forbindels­e med opsigelsen.

’Når jeg meddelte hende, at jeg ikke passer ind i det nye DBU, er det alene det nye setup, der er gennemført omkring Herre A.

Her taenker jeg på referencer, arbejdsgan­ge og beslutning­er i den administra­tive del af Herre A.

Det nye setup har medført, at jeg igennem det sidste halve års tid har syntes, at der er forsvundet vaesentlig­e arbejdsopg­aver fra mit skrivebord.

Det har bevirket, at glaeden ved arbejdet i dagligdage­n forsvandt’, skriver Simon Rasmussen og fortaeller videre, at det har fyldt meget og påvirket hans livskvalit­et.

’Enten må du acceptere tingenes tilstand eller tage konsekvens­en.

Jeg kom til den konklusion, at jeg ikke laengere kan arbejde i dette setup’, skriver Simon Rasmussen, der ikke er pensionsmo­den og derfor har taenkt sig at finde et nyt job.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark