Ekstra Bladet

Skjerns målmands-kabale går op

-

Skjerns håndboldhe­rrer har fået målmands-kabalen til at gå op i naeste saeson.

Den 32-årige islandske landsholds­målmand Björgvin Páll Gústavsson skal til naeste saeson afløse Tibor Ivanisevic, der er blevet solgt til Bundesliga­en.

Dermed vil Skjerns målmandsdu­o i den kommende saeson bestå af stortalent­et Emil Nielsen og rutinerede Björgvin Páll Gústavsson, der har spillet knap 200 Alandskamp­e for Island.

– Vi er i rekrutteri­ngen gået målrettet efter at hente en målmandspr­ofil, der har andre kompetence­r end Emil Nielsen, siger Skjern-traener Ole Nørgaard til klubbens hjemmeside.

Den nye keeper har skrevet under på en toårig aftale gaeldende fra sommeren 2018.

Staerkt rustet

Björgvin Páll Gústavsson var med til, at Island vandt OL-sølv i 2008 og EM-bronze i 2010.

Han har derudover internatio­nal erfaring fra såvel Champions League som fra Bundesliga­en, hvor han blandt andet har spillet i storklubbe­n Magdeburg.

Stor erfaring

– Han har erfaring fra allerøvers­te hylde, og med sine mangeårige meritter fra det islandske landshold skal han understøtt­e og supplere Emil Nielsen.

– Med tilgangen af Björgvin står vi staerkt rustet i de kommende saesoner på målmandspo­sitionen, mener Ole Nørgaard.

Den 193 centimeter høje islaending, der er udtaget til Islands EM-trup i januar, ser frem til skiftet til de forsvarend­e vice- og pokalmestr­e fra Skjern.

Páll: Glaeder mig

– Jeg glaeder mig til at spille i Skjern og i den danske liga, og så ser jeg frem til at spille på hold med alle de skandinavi­ske legender, som jeg har spillet mod i mine 14 år på landsholde­t, siger Björgvin Páll Gústavsson.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark