Ekstra Bladet

Efter bruddet: Stadig meget gode venner

- NICK STURM – Kyssede I? nick@eb.dk

Et af kongeriget­s mest celebre sportspar gik i opløsning i september, og de er ikke sammen igen, lyder det bastant fra den ene halvdel af parret, 29-årige kajakroer René Holten.

– Vi er vist bare venner lige nu, siger René Holten til Ekstra Bladet.

I sidste uge forlød det ellers i ugebladet Se og Hør, at han og den 23-årige svømmer Pernille Blume kyssede under et besøg på restaurant­en Wagamama på Frederiksb­erg i København.

– Vi var ude at spise, siger René Holten.

– Vi var ude at spise. Hvis vi kyssede, havde vi nok ikke gjort det der, vel.

Sommer-kaerlighed

Parret blev annonceret sommeren 2016 under OL i Rio de Janeiro, efter at René Holten havde kurtiseret Pernille Blume i flere år.

’Min kaereste var vild med mig i fire år, før jeg blev vild med ham. Han vidste, at det skulle vaere os, lige fra vi mødte hinanden, og han har fandeme kaempet for det. Det må jeg give ham. Jeg tror også, han var ved at give op flere gange’, har hun tidligere sagt til Euroman.

Over for Se og Hør har René Holten givet udtryk for, at de gik fra hinanden, fordi Pernille Blume ikke var interesser­et nok i ham: – (...) hun var nok mere vild med min hund end mig, lød det.

Skal traene til OL

René Holten har vundet tre verdensmes­terskaber. I 2015 vandt han både 500-meteren og 1000-meteren, mens det i 2014 blev til VM-guld på 500meteren. Af den årsag var han også favorit ved OL i Rio de Janeiro, men her kiksede han. Således er René Holtens traeningsp­laner for det kommende år på plads.

– Jeg har noget VM i 2018, og så skal jeg bare komme i form og gøre mig til OL-kval i 2019.

 ?? FOTO: /RITZAU/NIELS HENRIK DAM ?? René Holten og Pernille Blume, da de var sammen.
FOTO: /RITZAU/NIELS HENRIK DAM René Holten og Pernille Blume, da de var sammen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark