Ekstra Bladet

Oralsexska­ndale på bodega

I Susan K faerdig som bartender på Kurts Mor efter fraekt optrin blandt gaesterne

- LAURA HELLENSBER­G JULIE KRAGH NANNA BAY MADSEN lh@eb.dk; jukr@eb.dk; nbm@eb.dk

Den tidligere realitystj­erne Susan K blev onsdag aften fyret fra jobbet som bartender på den aarhusians­ke bodega Kurts Mor, hvor hun har arbejdet i flere år. Det oplyste hendes arbejdsgiv­er på bodegaens Facebook-side:

’Jeg er dybt berørt over den episode, der var på bodega Kurts Mor i aftes, 19/12 2017. Kan kun beklage, og meddele at Susan K er fyret’, stod der i opdatering­en, der siden er blevet slettet.

Fyringen skyldes en episode fra tirsdag aften, hvor en kvinde modtog oralsex på et bord i bodegaen, mens Susan K var på vagt.

Den 43-årige tidligere ’Paradise Hotel’-deltager bekraefted­e onsdag aften, at hun havde vaeret på arbejde, men ikke ville udtale sig yderligere, før hun havde talt med sin advokat.

’Der må vaere graenser for, hvad man skal udsaettes for, når man har vaeret loyal i naesten tre år’, skrev hun i en sms til Ekstra Bladet.

Video viser det hele

Ekstra Bladet er kommet i besiddelse af en video, der viser en del af episoden. Her ser man, hvordan en mand giver en kvinde oralsex, mens hun ligger på et af bordene i baren med spredte ben og stønner højlydt. I slutningen af videoen bliver parret afbrudt af Susan K.

– Jeg taenker måske lige toilettet er passende, siger Susan K henvendt til parret.

Susan K’s reprimande afholder dog ikke parret fra at fortsaette, indtil kvinden angiveligt får en orgasme og udbryder ’jeg kommer, jeg kommer’. Herefter slutter videoen.

Ekstra Bladet har gentagne gange forsøgt at få fat i ejeren af Kurts mor, Betty Jensen, men hun har ikke ønsket at kommentere.

Til BT bebrejder hun Susan K, at hun ikke fik parret smidt ud af vaertshuse­t.

Smid dem ud

I stedet hentede Susan K sin mobil og begyndte at filme løs i stedet for at bede dem stoppe, forklarer Betty Jensen, der tilføjer, at Susan K derefter ringede til sin chef.

– Hun skraldgrin­ede og sagde, ’Betty Betty, der er nogle, der dyrker sex på et bord. Hvad skal jeg gøre? Så blev jeg gal og sagde, ’Susan! Få dem stoppet og smid dem ud’, forklarer hun til avisen og kalder episoden ’graenseove­rskridende’.

Det skete dog ikke, og tvaertimod fortsatte parret ude på toilettet. Betty Jensens opfordring­er til at få låst toilettet op og parret smidt ud blev også overhørt.

Så kort før lukketid dukkede Betty Jensen op på bodegaen med en fyreseddel til Susan K.

 ??  ??
 ?? FOTO: ERNST VAN NORDE ?? Der aarhusians­ke bodega Kurts Mor, hvor den fraekke episode fandt sted, der endte med at koste Susan K jobbet.
FOTO: ERNST VAN NORDE Der aarhusians­ke bodega Kurts Mor, hvor den fraekke episode fandt sted, der endte med at koste Susan K jobbet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark