Ekstra Bladet

De kommer ind i baren, og de er meget kaerlige

-

Der var ikke meget nøgenhed på den aarhusians­ke bodega Kurts Mor i aftes.

Men der sidder dog fem stamgaeste­r ved baren, da Ekstra Bladet besøger bevaertnin­gen for at få en snak om fyringen af realitystj­ernen Susan K, der ifølge ejeren, Betty Jensen, ikke greb ordentligt ind over for de to gaester, der dyrkede oralsex ved et af bordene.

Desvaerre er den tilstedeva­erende bartender ikke speciel snakkesali­g og beder Ekstra Bladet om at gå.

Ingen af dagens gaester er specielt villige til at diskutere den episode, der fik den garvede realitystj­erne fyret fra sit job.

– Handler det om hende, der er blevet fyret? spørger en af gaesterne.

– Pas nu på, hvad du siger, maner en anden ham til besindelse, mens han holder en hånd på sin kammerat og en cigaret i den anden.

Prøv lige at se

En gaest fra aftenen, hvor episoden rent faktisk indtraf, er derimod mere imødekomme­nde omkring at fortaelle, hvad der ledte op til Susan K’s fyring.

33-årige Thomas Kejser var tirsdag på Kurts Mor for at fejre sin fødselsdag. Han kommer tit på den mørke bodega med de røde fyrfadslys og kender derfor godt til Susan K.

– Jamen det der sker er, at Susan pludselig siger ’prøv lige at se derud’, og der er så et par, der er i gang op ad et cykelstati­v, og vi kan se det hele ud igennem vinduet.

– Så kommer de ind og sidder i baren, og de er meget kaerlige, forklarer Thomas Kejser

– Så siger han til hende: ’Hvis du ligger dig op på det bord der, så skal jeg nok slikke din fisse’, og det gør hun jo så, fortaeller han.

Han understreg­er, at mens det friske tilbud kommer på bordet, er Susan faktisk ikke til stede i baren.

– På det her tidspunkt står Susan ude i køkkenet. Hun var der slet ikke, men hun kommer så ud og siger, at det nok er mere passende, at de finder et toilet, siger han.

Imens Susan fortaeller det elskende par, at de skal finde et andet sted til deres udskejelse­r, forklarer Thomas Kejser, at ejeren Betty – ifølge ham – ringer til baren og fortaeller Susan, at hun er fyret.

Virkelig rystet

– Hun fortaeller, at det er sidste gang Susan er i baren. Det kommer Susan ind og fortaeller os bagefter. Hun var virkelig rystet, og det

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark