Ekstra Bladet

Mayweather åbner for ny milliardka­mp Overrasked­e

Floyd Mayweather har over for UFC-praesident Dana White angivelig bekendtgjo­rt, at han vil kaempe i MMA-regi – og han mener, at han kan tjene mere end seks milliarder kroner på det

- JIMMI WILLEMOES JENSEN jwj@eb.dk

En omkamp mellem Floyd Mayweather og Conor McGregor kan gå hen og blive en realitet. Det er i hvert fald meldingen fra UFCkomment­ator Joe Rogan, der er ven med UFC-bossen Dana White.

I en podcast fortaeller han nemlig, at White har fortalt ham, at Mayweather er fyr og flamme for at kaempe igen Conor McGregor overrasked­e mange med sin udholdenhe­d i en boksering. Måske bliver det nu Floyd Mayweather­s tur til at bevise, at han kan klare sig i et andet miljø.

En rematch mod McGregor er mange penge vaerd – selv som MMA-kamp

mod McGregor – men denne gang i UFC-regi!

– Jeg skrev en sms til ham og spurgte, ’vil Floyd virkelig kaempe MMA?’. Og han svarer så, ’ja, han er fucking crazy. Jeg sagde, at han ville blive slået ihjel, men han taler stadig om at gøre det’, siger Joe Rogan.

Enorm formue

Floyd Mayweather meldte ud allerede efter sin sejr over McGregor i august – karrierens nummer 50 i lige så mange forsøg – at nu var det slut med boksning. Ingen kunne bebrejde den 40-årige bokser. Han har vundet alt og tjent mest.

Men hvis kampen bliver arrangeret som en MMAkamp i UFC-regi, så lider hans perfekte bokse-rekord ikke under det – og så har han udsigt til at forøge sin i forvejen enorme formue.

For en rematch mod McGregor er mange penge vaerd – selv som mma-kamp.

Det gav Mayweather selv udtryk for i en live-video på sin Instagram-profil i sidste uge:

– Hvis jeg vil, kan jeg gøre comeback med det samme – i UFC. Jeg kan kaempe i den ottekanted­e ring. Jeg kan skrive en kontrakt på tre-fire kampe og tjene en milliard dollars (6,3 milliarder kroner, red.).

Jeg er Floyd

– For husk på, jeg er Floyd ’Money’ Mayweather, og I røvhuller elsker mig – og jeg elsker jer røvhuller, sagde han ved den lejlighed.

Vanlig stil for den selvsikre amerikaner.

Men et er tale, noget andet er aftaler nedfaeldet på papir. Og dem er der ingen af. Endnu.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark