Ekstra Bladet

Vi har ikke snydt Bordinggaa­rd

-

Balladen om det nationale fodboldcen­ter i Odense er tydeligvis ikke en sag, som DBU-formanden ønsker at komme for taet på. Men han følger med – også i diskussion­en om, hvorvidt centrets idémand, Keld Bordinggaa­rd er blevet snydt.

– Er der nogen, der har taget røven på Bordinggaa­rd?

– DBU har i hvert fald ikke. Mig bekendt er det heller ikke DBU, som Keld retter sit krav imod. Det er SDU, (Syddansk Universite­t, red.) der har kørt det her forløb. Vi er bare med på sidelinjen, fordi vi kan vaere en interessan­t partner.

– Men havde I en dialog med Keld Bordinggaa­rd, da han i sin tid praesenter­ede sin ide?

– Naturligvi­s. Han praesenter­ede den for, jeg ved ikke hvor mange. Nu følger vi det bare fra sidelinjen. DBU bliver kun blandet ind i det, fordi pressen synes, det er interessan­t, at vi bliver naevnt.

– Og vel også, fordi din naestforma­nd Thomas Christense­n sidder med flere kasketter. Blandt andet i OB?

– Ja, men lige nu arbejder DBU’s administra­tion med en indstillin­g. Den skal DBU’s bestyrelse behandle i løbet af foråret. Det handler om, hvad vi kan i forhold til centret. Og jeg kan ikke se, at Thomas har gjort noget i forhold til DBU, som kan vaere et problem.

– Har du haft møde med Bordinggaa­rd om projektet?

– Det havde min forgaenger Allan Hansen og jeg for en årraekke siden. Og så har jeg måske haft et møde i 2014, da jeg blev formand og hvor det blev overgivet til mig. Jeg har ikke haft møde om det siden. Men vi følger det taet. Vi har også etableret en styregrupp­e og en arbejdsgru­ppe. Men vi har ikke truffet nogen beslutning i DBU’s bestyrelse endnu. – Det gør I så i det nye år? – Forventeli­gt ja. For det er spaendende. Derfor er det aergerligt, at der er det her roderi med Bordinggaa­rd, men det skal ikke forhindre os i at sige, at det er et rigtigt spaendende projekt.

Derfor er det aergerligt, at der er det her roderi med Bordinggaa­rd

 ?? FOTO: ERNST VAN NORDE ?? Jesper Møller mener ikke, at DBU har taget Keld Bordinggaa­rd i røven.
FOTO: ERNST VAN NORDE Jesper Møller mener ikke, at DBU har taget Keld Bordinggaa­rd i røven.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark