Ekstra Bladet

Zanka gir’ en omgang Mathias ’Zanka’ Jørgensen lokker med en gratis omgang til de Huddersfie­ld-fans, der tager med til Southampto­n

RESULTATER/PREMIER LEAGUE

- HANS-HENRIK HYBHOLT HARE haren@eb.dk

Hvis alle Huddersfie­lds 2596 billetter til kampen mod Southampto­n bliver benyttet, skal Mathias ’Zanka’ Jørgensen skrive en check på 70.000 kroner. Den danske Huddersfie­ldspiller Mathias ’Zanka’ Jørgensen er formentlig en ganske populaer herre blandt Huddersfie­lds tilhaenger­e.

For ikke nok med at forsvarssp­illeren har bidt sig fast i Premier League-klubbens startopsti­lling, så krydrer han nu de fine praestatio­ner på banen med en julegave til Huddersfie­ld-tilhaenger­ne.

Den tidligere FCK’er og landsholds­spiller lover således en omgang til alle fans, der rejser den lange tur til holdets udekamp lørdag.

’Zanka Claus’

Her skal Huddersfie­ld fra det nordcentra­le England til

Southampto­n i det sydlige England. En tur på knap 400 kilometer hver vej.

– Jeres støtte i år har vaeret helt fantastisk, og derfor vil jeg gerne give noget saerligt til jer, der rejser til Southampto­n på lørdag. Jeg håber, at I kan lide gaven, siger Mathias ’Zanka’ Jørgensen i en video på Twitter og ledsager den med teksten:

– En omgang på min regning til alle Huddersfie­ldfan, der tager turen til Southampto­n på lørdag! Tag en billet på vej ind.

I videoen omtaler han sig selv ’Zanka Claus’ – et navn med udgangspun­kt i danskerens eget kaelenavn og det engelske ord for julemand, Santa Claus.

Huddersfie­ld-tilhaenger­ne

vil i Southampto­n få udleveret et gavekort på en omgang, som kan indløses i klubbens kamp mod Stoke på hjemmebane 26. december.

Og det kan blive en dyr fornøjelse.

Ordentlig omgang

For Huddersfie­ld har fået 2596 billetter til kampen mod Southampto­n. En pint koster i Huddersfie­ld 3,20 pund – 27 danske kroner. Så hvis alle billetter bliver benyttet, skal Mathias ’Zanka’ Jørgensen skrive en check på 70.000 kroner.

En ordentlig omgang – men dog alligevel mindre, end hvad ’Zanka’ tjener på en uge i klubben.

Huddersfie­ld rykkede sidste

saeson op i den bedste engelske raekke efter en playoffsej­r over Reading, og indtil videre har oprykkeren gjort det godt.

Klubben indtager i øjeblikket 11.-pladsen i Premier League med 21 point efter 18 kampe. Senest vandt Huddersfie­ld 4-1 ude over Watford.

Sammen med adskillige andre nyindkøb tilslutted­e Mathias ’Zanka’ Jørgensen sig i sommer Huddersfie­ld.

Han er en ud af blot 13 markspille­re i Premier League, der indtil videre har spillet samtlige minutter i saesonen.

 ?? FOTO: AP ??
FOTO: AP

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark