Ekstra Bladet

LEN TIL GÅDEN

- Ccl@eb.dk

bage, når politiet er ankommet til stedet, siger Ove Dahl til Ekstra Bladet og fortsaette­r:

Haevnmotiv­et

– Vi kan se, at det har accelerere­t med både antallet af sten og størrelsen på dem. Det samme sker for en seriebrand­stifter. Det starter i det små med at saette ild til en container, et juletrae og så videre, men så bliver det større, og til sidst er det huse, siger han.

Et andet motiv, som begge drabschefe­r peger på, er haevn. – Der kan vaere sket noget i hans liv, eller han kan vaere vred på samfundet, og så projicerer han den vrede over på tilfaeldig­e mennesker. Når man også har fundet gerningsma­ndens dna på sten, som er kastet gennem vinduer hos helt almindelig­e personer, så tyder det på, at der er tale om en person, der har noget indestaeng­t vrede, siger Kurt Kragh.

Tror på opklaring

– Han bliver ved med at kaste sten, fordi han ikke kan lade vaere: Vreden i ham fylder så meget, tilføjer Ove Dahl.

Drabschefe­rne vurderer, at politiet har et staerkt kort, fordi de har gerningsma­ndens dna-profil.

– Jeg tror, at de får opklaret den her sag. Eller det håber jeg i hvert fald. Man kan heldigvis meget med dna i dag, og hvis de kan relevante personer til at afgive mundskrab, så står de staerkt, siger Ove Dahl.

Jeg synes, at sagen har karakter af en forbryder, som er meget lig en serie-brandstift­er

 ??  ?? Vigtigt spor Quasim Ahmad styrer kiosken i Tarup Centeret. Han kan ikke huske episoden, hvor den person, som politiet er interesser­et i, købte snus, men han har set overvågnin­gsvideoen.
Vigtigt spor Quasim Ahmad styrer kiosken i Tarup Centeret. Han kan ikke huske episoden, hvor den person, som politiet er interesser­et i, købte snus, men han har set overvågnin­gsvideoen.
 ??  ?? En computer med alle optagelser er sat op i butikken. Den administre­rer alle kameraerne. Ejeren af kiosken, Quasim Ahmad, har givet politiet alle videoer, som de efterspurg­te.
En computer med alle optagelser er sat op i butikken. Den administre­rer alle kameraerne. Ejeren af kiosken, Quasim Ahmad, har givet politiet alle videoer, som de efterspurg­te.
 ??  ?? Jørgen Peter, 80 år, pensionist: – Det er noget, som påvirker os rigtig meget herude. Man går jo og taenker på, hvornår man selv får en sten i hovedet. – Jeg er ked af, at vi har sådan en rendende rundt. Jeg håber snart, at de får fat i dem. Nu håber...
Jørgen Peter, 80 år, pensionist: – Det er noget, som påvirker os rigtig meget herude. Man går jo og taenker på, hvornår man selv får en sten i hovedet. – Jeg er ked af, at vi har sådan en rendende rundt. Jeg håber snart, at de får fat i dem. Nu håber...
 ??  ?? Kenneth Pedersen skal lige købe de sidste ting til julemiddag­en, inden han skal hjem. – Det har helt klart sat tankerne i gang, når man kører ude på motorvejen om natten. Man kan se, at motorvejsb­roerne ikke er oplyst. Min kone er ved at gå ud af sit...
Kenneth Pedersen skal lige købe de sidste ting til julemiddag­en, inden han skal hjem. – Det har helt klart sat tankerne i gang, når man kører ude på motorvejen om natten. Man kan se, at motorvejsb­roerne ikke er oplyst. Min kone er ved at gå ud af sit...
 ??  ?? 67-årige Aida Rosenkjaer kommer dagligt i Tarup Centeret. Hun kan ikke holde tanken ud om, at der findes sådanne nogle mennesker på Fyn.
67-årige Aida Rosenkjaer kommer dagligt i Tarup Centeret. Hun kan ikke holde tanken ud om, at der findes sådanne nogle mennesker på Fyn.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark