Ekstra Bladet

Et liv på senge

I KOM INDENFOR PÅ BONNIES BORDEL: Julen er den travleste tid for prostituer­ede, fortaeller Bonnie Cleo Andersen, der i år holder jule-fri for første gang i 22 år

- CAMILLA MARIE NIELSEN FOTO: PER RASMUSSEN cama@eb.dk

Hun tager imod os i pelsede hjemmesko, og den spinkle krop er kun sparsomt daekket i en sort laksag, som ikke overlader meget til fantasien.

– Kom indenfor, vi har lige en times tid, før den første kommer, siger Bonnie Cleo Andersen og smiler, så hendes klare, grønne øjne, der omhyggelig­t er indrammet i flere lag sort eyeliner, stråler.

Hendes lille bordel ligger i et gråt hus på hjørnet af to landeveje i Ugerløse på Sjaelland. Så snart man traeder ind, møder øjnene en sort massagebri­ks og et stort rum med alt, hvad kunderne måtte ønske sig.

Orden på dildoerne

I et virvar af lyskaeder, spejle og kunstige planter er dildoer og diverse laederreds­kaber nøje placeret og organisere­t.

Job-titlerne har gennem tiden vaeret vaeret mange: lastbilcha­uffør, fabriksarb­ejder, pølsebods-dame. Men Bonnie Cleo Andersen har, siden hun var 19 år, arbejdet på lagnerne som prostituer­et..

Ensomhed og gaveraes

Enten som en hovedindta­egt eller som supplement til hverdagen

– Det er til jul, vi har mest travlt, fortaeller hun, mens hun viser os rundt på bordellet.

Ifølge Bonnie er det blandt andet, fordi ensomheden er på sit højeste i julen for de maend, som ikke har familie.

Men også fordi det bliver nemmere for maendene at slippe vaek hjemmefra, fortaeller Bonnie Cleo Andersen.

– De kan sige, at det er for at købe julegaver eller noget andet, uden at der bliver stillet spørgsmål. De kan også bruge flere penge, uden at det bliver opdaget, siger hun og fortaeller, at hun for første gang i 22 år holder fri 24. december i år.

Julen uden betydning

Ikke fordi jul betyder noget saerligt for hende.

– Jeg har aldrig danset om juletraeet, og jeg kan ikke en julesang, og det smitter jo også af på mine børn. Men vi giver hinanden julegaver og spiser maden, siger Bonnie, der har en voksen søn og en voksen datter samt en dreng på ti år.

For Bonnie er det ikke noget problem, at hun i manges øjne indgår i en fordaekt sammenhaen­g. Ofte kender hun kundens daekhistor­ier til konen derhjemme. En fortaeller for eksempel, at han er i svømmehall­en, når han er på besøg i klinikken.

– Så har han badebukser og håndklaede med, og inden han går bliver de lige dyppet under vandhanen, og håndklaede­t bliver gjort vådt, fortaeller Bonnie.

Omsorg og tragedie

Bonnie Cleo Andersen blev først kendt for offentligh­eden, da hun i den bedste sendetid inviterede danskerne ind i sit liv som prostituer­et i en dokumentar på DR1. Her kunne hun fortaelle om en barndom med svigt og misbrug og et 40 år langt liv med mange smertefuld­e tab. Blandt andet hendes storesøste­r, Pernille, som i en alder af 16 år døde af en overdosis heroin.

Men selv om hendes liv ikke har vaeret praeget af kernefamil­ie og en tryg opvaekst, så afviser hun, at hun passer ind i historien om ’den ulykkelige luder’.

– Nogle folk kan jo godt lide at sige, at jeg arbejder som luder, fordi min barndom var hård. Men jeg har da mødt piger, som er vokset op i gode familier, så det er slet ikke så firkantet.

Glad for kontakten

For Bonnie er det skuespille­t og menneske-kontakten i jobbet, der får hende til at blive ved.

– Jeg plejer at sige, at jeg er en hemmelig elsker, sagsbehand­ler, psykolog og luder.

Selv om hun nu har arbejdet 22 år i den samme branche, går hun ikke og barsler med at gå på pension. Men hun fortsaette­r nok ikke ti år endnu, lyder det. For det kan kroppen ikke holde til.

– Hvad havde du lavet, hvis du ikke havde lavet det her?

– Så havde jeg lavet mad i et køkken. Hvor jeg også kunne glaede nogle mennesker, siger Bonnie Cleo Andersen.

Jeg har aldrig danset om juletraeet, og jeg kan ikke en julesang Jeg plejer at sige, at jeg er en hemmelig elsker, sagsbehand­ler, psykolog og luder

 ??  ?? Bonnie tager imod på bordellet i Ugerløse. Ikke så firkantet– Nogle folk kan jo godt lide at sige, at jeg arbejder som luder, fordi min barndom var hård. Men nej, det tror jeg ikke. Det er slet ikke så firkantet, siger Bonnie Cleo Andersen.
Bonnie tager imod på bordellet i Ugerløse. Ikke så firkantet– Nogle folk kan jo godt lide at sige, at jeg arbejder som luder, fordi min barndom var hård. Men nej, det tror jeg ikke. Det er slet ikke så firkantet, siger Bonnie Cleo Andersen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark