Ekstra Bladet

Kunderne får kaelenavne

-

Anonymitet­en er i højsaedet på klinikken. Derfor kan Bonnie ikke altid kundens rigtige navn. I stedet har hun givet maendene kaelenavne:

’P-vagten’ fordi hun en dag mødte ham ’i det virkelige liv’, og han var ved at få hendes bil flyttet, fordi den holdt ulovligt. Da han så, hvem hun var, blev flytningen afblaest.

’Italienere­n’, fordi han siger ’mama mia’, hver gang han ser hende og i øvrigt kun når hende til de store silikonebr­yster. Og så navne som ’den gamle gris’ og ’blemanden’, der ikke rigtigt behøver yderligere forklaring.

Betjente blandt kunderne

Ifølge Bonnie Cleo Andersen har hun også så mange politibetj­ente blandt sine stamkunder, at hun har måttet finde på alternativ­e kaldenavne til dem.

I dag kommer for eksempel en betjent, som har fået et kaldenavn efter sin kones job.

– Jeg bruger navnene til at huske deres behov. Det er nok en måde at kategorise­re dem på, forklarer Bonnie Cleo Andersen.

Ifølge Bonnie taeller hendes kunder blandt andet direktører, saelgere og aeldre maend, som mangler selskab.

Besøg fra Jylland

Nogle kunder kører forbi fra Jylland, mens hun enkelte gange får besøg af en nordmand eller en svensker.

– De fleste bestiller tid godt i forvejen. Nogle gange taenker jeg, hvordan man ved, at man er liderlig på det og det tidspunkt om en måned eller to uger. Det forstår jeg ikke helt, siger Bonnie Cleo Andersen og griner lidt.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark