Ekstra Bladet

Faderrolle­n gør staerk

-

Mikkel Beck har vaeret en tro følgesvend for Simon Kjaer gennem hele karrieren. De to har arbejdet sammen i mere end ti år. Faktisk siden Simon Kjaer spillede i FC Midtjyllan­d.

Agenten har således sendt Kjaer gennem det meste af Europa, siden det første eventyr begyndte i Palermo tilbage i 2008.

– Det er ikke tilfaeldig­t, at Simon er blevet så dygtig en spiller, som han er i dag. Han har hele tiden arbejdet seriøst og ambitiøst med sit talent, og det er en absolut nødvendigh­ed, hvis man skal spille i de klubber, de ligaer og på det personlige niveau, som Simon nu har gjort i snart ti år. Samtidig har han vaeret parat til at lide afsavn for at få succes, som dengang han som helt ung flyttede til Sicilien meget langt fra Danmark vaek fra familie og venner, men bare knoklede løs med det italienske sprog og italiensk fodbold og slog sig igennem hurtigere, end nogen havde forventet, forklarer Mikkel Beck.

Evnen til at se indad

Han mener, at en afgørende faktor for Simon Kjaer udvikling har vaeret, Mikkel Beck var aktiv i en raekke klubber, her i Derby. Efter karrieren blev han fodbold-agent. Han har arbejdet sammen med Simon Kjaer i mere end ti år. at han gennem årene har vaeret dygtig til at se indad og samtidig vaeret selvkritis­k for at kunne udvikle sig i en barsk og til tider rå fodboldver­den.

– Simon er modnet meget som både spiller og menneske og er uden for fodbolden nu både gift og har børn, og det har gjort ham ekstra staerk med et fast fundament. Simon har den sjaeldne egenskab, at han gør sine medspiller­e bedre. Simon tør tage ansvar på banen, for sig selv og for holdet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark