Ekstra Bladet

MALENE HASSELBLAD mate i Robinson Stein Bagger ville ha’ mig

NYFORELSKE­T Malene Hasselblad vandt ekspeditio­nen i 2001 – men det var ikke blot penge og titel, den nuvaerende forfatter fik ud af sin deltagelse I

-

Malene Hasselblad ser i dag stadig lidt reality-tv, og hun vil gerne med eventyrere­n Bear Grylls ud i ødemarken:

– Jeg kan godt lide at se ’Bear Grylls’. Ham gad jeg sgu godt tage på survivor-eventyr med. Og så ser jeg til dels ’American Idol’, ’American Voice’, ’ X Factor’ og ’Vild med dans’. Det må vel også betegnes som vaerende reality, eller maybe not, spørger hun, der ser tilbage på sin deltagelse i ekspeditio­nen som vild og med mange muligheder.

Hun blev inviteret til diverse arrangemen­ter, fik 4500-6000 kroner for at vaere gaeste-bartender og blev tilbudt arbejde af nogle ret så prominente typer.

– Jeg fik også tilbudt forskellig­e jobs, blandt andet kontaktede Stein Bagger mig og ville have mig til at arbejde for ham. Det blev så heldigvis ikke til noget.

Nej til saerstatus

Malene har dog ikke dyrket sin stjernesta­tus saerligt meget, fordi hun ikke brød sig om de fordele, det gav:

– Jeg vidste ikke noget vaerre end at blive hevet foran eller uden om køen, hvis jeg stod i kø til en natklub eller et andet arrangemen­t. Dem, jeg var sammen med, syntes som regel, det var fedt, at vi sprang køen over, men jeg syntes sgu ikke rigtigt, det var i orden. På det punkt er jeg nok lidt ydmyg.

Jeg har aldrig fattet den arrogance, at nogle tror, at de har fortrinsre­t til alt

– Det er i hvert fald ikke mig, du oplever stille sig diva-agtigt op og spørge ’ved du ikke, hvem jeg er?’ og forlange at komme ind med det samme foran køen. Jeg har aldrig fattet den arrogance, at nogle tror, at de har fortrinsre­t til alt, fordi de selv tror, de er guds gave til menneskehe­den, siger hun og forklarer, at hun ikke kan forestille sig at medvirke i mere reality.

’Vild med dans’ er win-win

– Nej, det kunne jeg bestemt ikke. Jeg er blevet spurgt om ’Robinson’ fire gange. Men skulle det vaere, så skulle det vaere ’Vild med dans’, det har jeg altid godt kunnet taenke mig. Taenk, at vaere så heldig at laere så mange fede danse, blive proppet i den ene prinsesse-kjole efter den anden og samtidig tabe lidt overflødig­t fedt. Det er da win-win på alle områder. Jeg ville gerne vaere med dér, men ikke i andet reality.

 ?? FOTO: MADS WINTHER ?? Intens eksponerin­g Malene Hasselblad har stadig gener fra de parasitter, hun fik med hjem fra ekspeditio­nen i 2001.
FOTO: MADS WINTHER Intens eksponerin­g Malene Hasselblad har stadig gener fra de parasitter, hun fik med hjem fra ekspeditio­nen i 2001.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark