Ekstra Bladet

Nye danskere kraever nye løsninger

DET ABSURDE ER,

-

at vor bestemmend­e politikere tror, at vi – altså vi danskere – er så bange for de nye danskere, at politikern­e kan sikre sig genvalg ved at isolere flygtninge i lejre og ikke give deres børn lov til at laere dansk.

julebudska­b nå Christians­borg: I skal ikke vaere bange, vi skal nok hjaelpe jer med at løse problemern­e.

det problemer, når der kommer nye borgere her til landet med en helt anden kultur i bagagen. De taler ikke dansk, og mange af direkte fra krigens raedsler i Syrien. dem kommer

har man flyttet sprogskole­n ud på slagteriet. Det er en klassisk dansk win-win. Flygtninge laerer sproget, og virksomhed­en får arbejdskra­ft, der er mangel på. I Aarhus har man etableret takeaway-virksomhed­en Somali Food. Her laver somaliske kvinder mad. De ansatte repraesent­erede samlet 120 års arbejdsløs­hed, nu bidrager de til det danske samfund med glaede og skattekron­er.

at vil man finde vise maend (og kvinder) i Danmark, bør man lede ude i

masseindva­ndring til Danmark. Det er vigtigt, at vi er restriktiv­e, så vi kan hjaelpe dem, der kommer. Vi skal naturligvi­s heller ikke finde os i fanatiske islamiske fundamenta­lister. Men sådan er flertallet jo ikke. Og dem er der faktisk brug for.

opgave, som er kommet for at blive, og vi kan løse den. Mit fromme juleønske Christians­borg ikke arbejder imod, men for at er, at de bliver lykkelige danskere.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark