Ekstra Bladet

Genvaelger traeneren

-

Cheftraene­r Peter Bredsdorff-Larsen står også i de kommende år i spidsen for håndboldhe­rrerne i Bjerringbr­o-Silkeborg.

Bredsdorff-Larsen, der er i gang med sin fjerde saeson i klubben, har sat sin underskrif­t på en kontraktfo­rlaengelse, så han nu har bundet sig frem til 2021. Det oplyser Bjerringbr­o-Silkeborg i en pressemedd­elelse.

– Det har vaeret både spaendende og sjovt at komme til Bjerringbr­o-Silkeborg. Vi har etableret en dagligdag, en kultur, en organisati­on og et koncept, som kan levere gode resultater.

– Det arbejde vil jeg gerne fortsaette.

– Jeg har det som blommen i et aeg, lyder det fra Peter Bredsdorff-Larsen, der tidligere i karrieren blandt andet har vaeret cheftraene­r i KIF Kolding København og vaeret assisteren­de landstraen­er. Aftalen er den seneste af en raekke markante kontraktfo­rlaengelse­r, som Bjerringbr­o-Silkeborg har offentligg­jort på det seneste.

Nøglespill­ere som Michael Knudsen, Nikolaj Markussen og Sebastian Skube har indvilget i at fortsaette i klubben i de kommende år.

– Vi har opbygget et stabilt fundament, og det skal vi også høste frugterne af i de kommende saesoner.

– Jeg er glad for, at det er lykkedes at fastholde en markant stamme på holdet, som, jeg er sikker på, kan bidrage til, at vi kan fastholde vores høje niveau, siger Peter Bredsdorff-Larsen.

Bjerringbr­o-Silkeborg er aktuelt på tredjeplad­sen i herrernes håndboldli­ga. Holdet spiller lørdag eftermidda­g efterårets sidste kamp på udebane mod KIF Kolding København.

 ?? FOTO: CLAUS BONNERUP ?? Peter Bredsdorff-Larsen forlaenger med Bjerringbr­o-Silkeborg.
FOTO: CLAUS BONNERUP Peter Bredsdorff-Larsen forlaenger med Bjerringbr­o-Silkeborg.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark