Ekstra Bladet

Jeg tror slet ikke, jeg har taenkt over, at far og mor havde en kaereste

- PRIVATFOTO

Klara og Silas har gennem deres opvaekst vaeret vant til, at huset har vaeret velbesøgt. Det er måske ikke så maerkeligt med en mor, der er kunstner i eget atelier, og en far, der har sit eget rejseburea­u på ejendommen.

– Det sker ikke så ofte, at de kun sidder de to herude huset. Så jeg tror slet ikke, jeg har taenkt over, at far og mor havde en kaereste, siger Klara, og det er også hendes lillebrors oplevelse.

– Hvad taenkte I, da jeres foraeldre fortalte jer nyheden?

– Det har vaeret meget op og ned. I starten syntes jeg, at det var virkelig maerkeligt. Og hvis jeg skal høre for meget om det, kan jeg godt maerke, at jeg bliver irriteret. Isaer hvis min mor lige pludselig begynder at gå i detaljer. Der har jeg nok taget lidt laengere om at acceptere det, end du har, siger Klara henvendt til Silas.

helt enig i: – Jeg tror ikke, jeg havde den store holdning til det. Jeg havde det bare sådan, at det var da fint, hvis de var glade.

– Hvad er det for nogen detaljer, der kan gå dig på, Klara?

– Det mest irriterend­e er, hvis min mor gør mig opmaerksom det og siger: ’Nu, hvor vi lever i et åbent forhold, så har jeg jo ...’. Nogle gange har hun svaert ved bare at give en oplysning og sige, at hun lige var ude og spise med den ene eller den anden. I stedet for kører den videre, og det skal saettes i kontekst hele tiden.

– Men nu har jeg vaennet mig til det. Når jeg

 ??  ?? DET ER SILAS
DET ER SILAS
 ??  ?? 22-årige Klara Rasmussen, der til daglig studerer samfundsvi­denskabeli­g basis på Roskilde Universite­t.
22-årige Klara Rasmussen, der til daglig studerer samfundsvi­denskabeli­g basis på Roskilde Universite­t.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark