Ekstra Bladet

Per Nielsen

31 kampe/1 mål

-

Manden med de 547 førstehold­skampe har brugt det meste af sit liv i Brøndby.

Der var en afstikker som traener i naboklubbe­n Hvidovre, men nu er 44-årige Per Nielsen tilbage i Brøndby, hvor han har ansvaret for klubbens succesrige kvindehold.

Klubben har naesten haft patent på guld og sikrede sig da også mesterskab­et i sidste saeson. Flere landsholds­spillere har sagt farvel, men Brøndby ser alligevel ud til at kunne udfordre den evige rival Fortuna Hjørring.

– Jeg er meget tilfreds med det job med pigerne i Brøndby. Det er super spaendende, og jeg har det rigtig godt med det.

– Det tager al min tid med traeninger både om morgenen og aftenen. Jeg er mere i klubben, end jeg ellers har vaeret, men det er sgu fint. Jeg er glad, siger Per Nielsen, der efter den aktive karriere i 2008 gik traenervej­en.

Den tidligere landsholds-forsvarer glaeder sig naturligvi­s over, at herrerne i hjerteklub­ben nu er i stand til at matche kvinderne:

– Vi er tilbage, hvor vi skal ligge. Det har vi sultet efter i en del år efterhånde­n, så det glaeder mig, at vi nu igen kan spille med om det.

– Folk kommer på stadion igen og bliver underholdt. Nu kommer jeg dagligt ovre i klubhuset, hvor alle de frivillige er. Der er en anden stemning, end der har vaeret de sidste mange år. Alle tager del i det, og det er skønt.

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? En stolt Per Nielsen med mesterskab­s-trofaeet.
FOTO: JENS DRESLING En stolt Per Nielsen med mesterskab­s-trofaeet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark