Ekstra Bladet

Sådan har de rykket sig

-

Hells Angels

og Bandidos delte landet mellem sig efter Den Store Nordiske Rockerkrig. Men i slutningen af 00’erne tog Blågårds Plads-banden kampen op med rocker-monopolet.

Banden fra indre Nørrebro stod i spidsen for en lang raekke indvandrer­bander, der dannede faelles front mod Hells Angeles i det, der udviklede sig til en blodig bandekrig med flere dødsofre.

Efterfølge­nde

var det Bandidos’ tur til at indgå i konflikter med forskellig­e nye bandegrupp­eringer – blandt andet Brothas og

I dag

er Blågårds Plads blevet en del af bandefusio­nen Loyal to Familia, og i den proces blev striden med Hells Angeles skrinlagt.

Ifølge

Ekstra Bladets oplysninge­r bliver der dog i rockerkred­se hold skarpt øje med LTF, der med et mantra i retning af ’enten er man med os, ellers også er man imod os’ har bredt sig landet over.

På Nørrebro,

rocker-klubhuset på Svanevej nu omkranset af områder, som LTF-medlemmern­e anser for at vaere deres territorie­r. For nylig kunne Ekstra Bladet fortaelle, at Hells Angeles havde optaget en flok tidligere LTFmedlemm­er fra Nordsjaell­and som prøvemedle­mmer.

Også på

Christiani­a, hvor Hells Angeles i mange år har spillet en central rolle, har der de senere år vaeret en øget tilstedeva­erelse af andre bandegrupp­eringer, der forsøger at få en del af et lukrativt hash-marked.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark