Ekstra Bladet

Massivt antal LTFmedlemm­er faengslet

-

Gruppering­er, der i går var staerke, kan pludseligt blive overhalet indenom af andre.

Hverken politiet eller kilder i miljøet kan opstille en rangorden for, hvilken gruppering eller klub der er den mest magtfulde lige nu. Dertil er billedet alt for komplekst.

En gruppering­s styrke vurderes ikke kun på antallet af medlemmer. Det handler lige så meget om, hvor dygtig gruppen er til at ’at lave penge’, hvor voldsparat­e medlemmern­e er samt om, hvor staerk en indre struktur gruppering­erne har.

Kuldsejlet forsøg

Tidligere i år var det LTF, der var på alles laeber, fordi gruppen ekspandere­de voldsomt og samtidig var part i konflikter.

Men nu er forsøget på at få fodfaeste i blandt andet Aarhus kuldsejlet. Samtidig sidder op imod 100 af gruppens medlemmer nu i faengsel.

– Nye grupper opstår eller kommer til. Og nogle af dem forsvinder igen. Billedet er ikke konstant, der er udvikling hele tiden, fortaeller Michael Kjeldgaard fra Rigspoliti­ets Nationale Efterforsk­ningscente­r.

Mens mediernes – og til dels også politikern­es – øjne har vaeret rettet mod LTFbandens konflikter og ekspansion­sforsøg, har rockerklub­ben Satudarah ligeledes søgt at udvide til Jylland. At denne klub hvad angår rekrutteri­ng gennem det seneste år har fisket i rørte vande, var noget, som politikild­er advarede om for flere måneder siden.

Tilbage i foråret 2016 var det rygmaerkek­lubben Black Jackets, der gjorde sig bemaerket. Den klub eksisterer ikke laengere i Danmark.

 ?? FOTO: EKSTRA BLADET ?? Til angreb
Banden Loyal to Familia – eller bare LTF – har i løbet af året vaeret på alles laeber på grund af dens hastige vaekst og udbredelse. Den aggressive stil har sat de gamle rockerklub­ber under pres. I dag er gruppen dog svaekket, efter at op...
FOTO: EKSTRA BLADET Til angreb Banden Loyal to Familia – eller bare LTF – har i løbet af året vaeret på alles laeber på grund af dens hastige vaekst og udbredelse. Den aggressive stil har sat de gamle rockerklub­ber under pres. I dag er gruppen dog svaekket, efter at op...
 ?? FOTO: EKSTRA BLADET ?? LTF har med et mantra i retning af ’enten er man med os, ellers også er man imod os’ bredt sig landet over.
FOTO: EKSTRA BLADET LTF har med et mantra i retning af ’enten er man med os, ellers også er man imod os’ bredt sig landet over.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark