Ekstra Bladet

Naser Khader vil også have asyl-stop

-

Står det til den konservati­ve udlaending­eordfører, Naser Khader, så gennemføre­s DFkravet om et asyl-stop.

Khader slår fast, at han ikke selv har deltaget i de hidtidige udlaending­eforhandli­nger – dermed ved han ikke, hvad den konservati­ve parti-top har sagt til DF.

Men han forklarer gerne, hvad partiets politik er på området:

– Vores officielle politik, som både Søren Pape og jeg har vaeret ude med, er, at vi skal have stoppet for spontane asylansøge­re. Til gengaeld skal vi tage imod kvoteflygt­ninge, så ved man, at det virkelig er folk, der har behov. Man henter hele familier, så der ikke er behov for familiesam­menføringe­r bagefter. I dag kommer kun dem, der har pengene og forbindels­erne.

– Så DF kan regne med jeres opbakning fra under de kommende forhandlin­ger til et asylstop?

– Jeg kan ikke kloge mig på forhandlin­gerne, for jeg er ikke med til dem. Men jeg kan referere vores officielle politik og det, vi arbejder i retning af.

– Jeg mener faktisk, at man politisk skal stoppe for de flygtninge, der kommer selv, og så lade os hente folk fra flygtninge­lejrene ind, som man gør i Australien. Det vil vaere det mest fair for flygtninge­ne, og det vil vaere mest fair for Danmark, siger Naser Khader.

Det er ikke lykkedes at få en kommentar fra Liberal Alliance til angrebet fra Martin Henriksen. Vi skal tage imod kvoteflygt­ninge, mener Khader.

 ?? FOTO: RITZAU/MIRIAM DALSGAARD ??
FOTO: RITZAU/MIRIAM DALSGAARD

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark