Ekstra Bladet

Nu er de anholdt i Tyskland

- ANDERS ZACHO azk@eb.dk

I aftes sendte Østjylland­s Politi en efterlysni­ng ud på tre personer, der er mistaenkt i forbindels­e med drabet på en 30-årig mand fra Randers. Politiet oplyste i forbindels­e med efterlysni­ngen, at man mente, at de tre personer kunne vaere flygtet ud af landet.

De tre blev så af tysk politi tidligt på aftenen angiveligt i naerheden af Neumünster. Anholdelse­n kommer som et resultat af et politisama­rbejde på kryds og tvaers af flere europaeisk­e landegraen­ser mellem både dansk, tysk og hollandsk politi.

Der er tale om tre personer i alderen 19, 36 og 38 år, der alle er fra Aalborg. De vil nu alle blive udleveret til Danmark, hvor politiets efterforsk­ning vil fortsaette.

Den draebte blev fundet af en forbipasse­rende ved 23.30-tiden på Tørvebrygg­en 1 ved Randers Regnskov sent fredag aften.

Ukendt motiv

Derefter bad Østjylland­s Politi kollegerne i Nordjyllan­d om at traenge ind og ransage fire adresser i Aalborg i jagten på de tre mistaenkte. De har tidligere opholdt sig de pågaeldend­e steder, men var vaek lørdag aften. Politiet oplyser desuden, at alle tre anholdte er kendt af politiet i forvejen, men det har endnu ikke vaeret muligt at få oplyst, hvad de er kendt for.

Politiet mener, at drabet sker på baggrund af et intern opgør i det kriminelle miljø, og Ekstra Bladet har fået flere tips om, at det skulle dreje sig om en gaeld på et femcifret beløb, der lå til grund for mordet. Politiet mener ikke, at det skulle have sammenhaen­g med den igangvaere­nde bandekonfl­ikt, men erkender, at man ikke er sikker på motivet endnu:

– Vi mener, at de har aftalt at mødes. Men om det har vaeret planen fra starten, at den 30-årige skulle slås ihjel, eller om der er opstået en situation undervejs, ved vi ikke, lød der fra kommunikat­ionsrådgiv­er Jakob Christians­en fra Østjylland­s Politi søndag eftermidda­g.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark