Ekstra Bladet

SØREN BENDTSEN store stjerner

I

-

– Man kan jo ligeså godt udnytte det. Efterfølge­nde var der jo mange forskellig­e ting og steder, der gerne ville bruge en som reklame i et eller andet øjemed eller betale for, at man besøgte deres natklub. Det havde jeg ikke lyst til. Jeg syntes, det var under min vaerdighed. Nu taenker jeg, hvad fanden var det for en stolthed? I dag vil jeg råde andre til, at hive nogle penge ud af det bagefter, hvis muligheden er der.

Alligevel er han glad for at have vaeret med i ’Big Brother’:

– Der er ikke noget, jeg fortryder. For mig var det overvejend­e positivt. Jeg fik en fantastisk oplevelse. Det var ligesom en sjov rejse. Jeg fik også et fantastisk venskab med Christian, som jeg nu har holdt sammen med i 16 år.

Følte sig snydt

En snert af utilfredsh­ed var der dog at finde hos den tidligere reality-deltager, der valgte at flygte fra huset, fordi han var utilfreds med programmet.

– Jeg følte mig faktisk virkelig

– Jeg syntes, det var meget spaendende at vaere uden myndighed. Det tiltalte mig meget, at vi skulle klare os selv. Og så dykkede jeg meget på det tidspunkt. Og den der halve million kunne jeg sgu ikke lade vaere med at taenke på. Jeg taenkte, at jeg kunne dykke rigtig meget i South Sinai for en halv million. Pengene trak rigtig meget i mig. Det vil jeg gerne indrømme. Men jeg gjorde det også for at få en god oplevelse.

Reality fylder for meget

Selv om Søren Bendtsen er en af Danmarks mest kendte reality-deltagere, undgår han, at se den slags programmer i fjernsynet.

– Jeg synes, at vores tv er blevet så dårligt. Jeg har derfor kun Netflix og ingen tv-kanaler. Jeg synes, det er forfaerdel­igt at se reality, og det fylder mere og mere, siger han og fortsaette­r:

– Det er hul i hovedet, at man bruger så fint og staerkt et medie som tv til at skaendes over de mest vanvittige og dumme ting. Det er aergerligt og ikke noget, jeg har lyst at bruge tid på.

 ??  ??
 ?? PRIVATFOTO ?? Søren er i dag selvstaend­ig håndvaerke­r med speciale i om- og tilbygning­er.
PRIVATFOTO Søren er i dag selvstaend­ig håndvaerke­r med speciale i om- og tilbygning­er.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark