Ekstra Bladet

Enhedslist­en huser solidarite­tens stormtropp­er

PREKAERE DET

-

er, at Enhedslist­en røg lige i flaesket på Venstres Carl Holst, da han i 2015 som ny minister gjorde det samme, som Morten Kabell nu gør: Haevede efterveder­lag – for tiden som regionsråd­sformand.

Partiets frontfurie Pernille Skipper fnyste: ’Det er grådigt og et udtryk for pamperi.’

på barsel, så finansordf­ører Pelle i dag Dragsted er sendt i byen for at forklare de mildest talt modstriden­de signaler, og det gør han skidt. Han vil skam ikke tale konkret om Morten Kabells dobbeltløn. Han vil derfor heller ikke opfordre partifaell­en til at frasige sig efterveder­laget. Han vil generelt. bare have reglerne aendret sådan helt Morten Kabell selv gemmer sig bag en aevlende pressemedd­elelse og holder ellers kaeft.

dobEnhedsl­istens afgående borgmester, Morten Kabell, har grund til at smile. Han kan noget med dobbeltløn og beltmoral. For eksempel svovlede førnaevnte Pernille Skipper mod skattebegu­nstige foraeldrek­øb af boliger. Men hun boede selv i en foraeldrek­øbt lejlighed – som hun sidste år solgte med en skattefri millionpro­fit.

Trods løfter om det modsatte, gav også. partiet for eksempel de arbejdsløs­e fingeren for at få nogle ministerbi­ler i SRSF-regeringen. Ledelsen hoppede også i seng med storkapita­len med salget af Dong-aktier. Men o.k.; så fik baglandet nok af den politiske prostituti­on, og SF måtte vinke farvel til ministerbi­lerne.

rød blok. Den sexchikane­rende partitop er også vaeldig optaget af klimaet, men har nu opgivet at betale for al den CO2, partiet lukker ud.

Og partiet har endda modtaget og beholdt ca. 500.000 kr. i bidrag sendt fra skattely-lande, som

modstander­e af. Uffe Elbaek og co. er så indaedte

vil også så gerne hjaelpe de svage. Men topkandida­ten Niko Grünfeld har efter kommunalva­lget sagt nej til posten som beskaeftig­elsesborgm­ester i København. Han vil hellere vaere borgmester for keramik-kurser og hulahop-ringe.

svaert at vaere ren og rød på samme tid.

 ?? FOTO: /RITZAU/LARS KRABBE ??
FOTO: /RITZAU/LARS KRABBE

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark