Ekstra Bladet

LØKKE PÅ FORAELDREK­URSUS

-

USIKRE, videbegaer­lige og ambitiøse foraeldre går på kursus i drastisk stigende omfang, skriver skolelaere­rorganet Politiken.

Hensigten er at uddanne sig til foraeldrer­ollen, så de kan møde deres børn uden usikkerhed og tvivl om, hvem der har lederskabe­t i familien.

Det er nemlig usundt for børn at have så svage foraeldre, at de selv føler det nødvendigt at påtage sig ansvaret for familiens trivsel.

’JEG ER bange for, at vi glemmer vores foraeldrei­ntuition’, siger Karin Haugaard, som heldigt nok forsker i foraeldrek­urser. ’Prøv at se dem ind i øjnene, maerk deres puls og fornem dine egne sanser’, udtaler den bekymrede forsker. SLYNGELSTU­EN har på baggrund af julekrisen i regering og omegn holdt hastemøde om, hvordan den usikre Lars Løkke Rasmussen (V) kan styrkes, så hans parlamenta­riske flertal ikke hele tiden truer med at forsvinde.

Løsningen ligger lige for: Løkke skal selvsagt på foraeldrek­ursus, så han uden frygt kan se Anders Samuelsen (LA) lige ind i øjnene og laere Kristian Thulesen Dahl (V) at føle glaeden ved skatteneds­aettelser.

’LARS LØKKE er ganske vist et samspilsra­mt tilfaelde. Men vi er sikre på, at sådan kursus til 50.000 kr. lige er noget for ham. Andre foraeldre har laert at afholde deres børn fra at klatre rundt i traekroner. Så det lykkes nok også i dette tilfaelde,’ udtaler en kreds af foraeldres­kabs-psykologer.

I VENSTRES hovedkvart­er i Søllerød erklaerer vagthavend­e kontorchef, at partikasse­n er klar til at betale kursusafgi­ften:

’Det kraever mere end nyt tøj at tumle vanskelige drenge’, lyder kommentare­n.

 ?? TEGNING: MORTEN INGEMANN ?? Lars Løkke må forlade Statsminis­teriet for at tage på kursus.
TEGNING: MORTEN INGEMANN Lars Løkke må forlade Statsminis­teriet for at tage på kursus.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark