Ekstra Bladet

Som far - så søn

-

Santino Levakovic er langtfra den eneste, der har oplevet en ustabil barndom. Det gaelder for alle børnene i familiekla­nen, at de er vokset op med en kriminel far eller mor.

Eksempelvi­s kan sigøjnerbo­ssens bror Giovanni Levakovic, der har adskillige domme for blandt andet flere tricktyver­ier og et røveri bag sig, om nogen takke sig selv for, at tre af hans sønner – Jura, Jimmi og Dollar – er blevet kriminelle.

Dollar er eksempelvi­s kun fire år gammel, da Giovanni bliver taget i at proppe tyvekoster op under hans jakke, og Giovanni tager Jimmi med på tyvetogt, da han er syv år.

Den ultimative pris for sønnernes gentagne kriminalit­et må Giovanni betale i december 2017, da Jura bliver udvist til Kroatien for bestandigt.

Giovanni tager Jimmi med på tyvetogt, da han er syv år

Det sker blot to måneder efter, at Jimmi bliver varetaegts­faengslet – sigtet for røveri.

Sigøjnerbo­ssen Gimi har fire børn, hvoraf de to yngste er under 18 år. Den naestaelds­te søn er i dag 20 år, og han har heller ikke holdt sig fri fra kriminalit­et.

Ifølge politikild­er blev han i sidste måned taget for butikstyve­ri, og i september 2014 stjal han et større parti cigaretter sammen med sin storebror Santino, hvilket retten takserede til 30 dages betinget faengsel.

 ??  ?? Giovanni Levakovic har oplaert sine børn til kriminalit­et.
Giovanni Levakovic har oplaert sine børn til kriminalit­et.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark