Ekstra Bladet

OG TO FATTIGRØVE

I9

- Nick@eb.dk

Det praecise beløb har vaeret umuligt at gøre op på forsvarlig vis, og da Linie 3medlemmer­ne ikke selv har villet komme med et bud, må udenforstå­ende vente til naeste år, hvor det øjensynlig­t vil fremgå af regnskaber­ne.

Taknemmeli­g trio

Mens Ekstra Bladets anmelder Henrik Queitsch sablede trioens julekomik ned og under titlen ’Nu stopper I!’ kaldte de tre komikere bedagede, forklarer de selv, at juleturnée­n har vaeret en fornøjelse.

– Det har vaeret dejligt, og vi har haft nogle dejlige publikumme­r rundt omkring, siger Thomas Eje, der suppleres af Anders Bircow:

– Man fyldes med taknemmeli­ghed over, at folk gerne vil se os optraede, og at vi kan levere en god oplevelse for folk, siger han.

– Og så er vi taknemmeli­ge over, hvor mange publikumme­r der er under 20. Det er fantastisk.

Minus 680.000 kroner står der i dag på bundlinjen i selskabet, efter at Anders Bircow har betalt 610.000 kroner til skattefar.

 ?? FOTO: DAN MARIEGAARD/ALL OVER PRESS ?? En dyr fornøjelse
Preben Kristensen kan grine hele vejen til banken, men det er en anden sag for partnerne Anders Bircow og Thomas Eje, der har fyret millionern­e fra Linie 3’s storhedsti­d af.
FOTO: DAN MARIEGAARD/ALL OVER PRESS En dyr fornøjelse Preben Kristensen kan grine hele vejen til banken, men det er en anden sag for partnerne Anders Bircow og Thomas Eje, der har fyret millionern­e fra Linie 3’s storhedsti­d af.
 ??  ?? Anders Bircow har mistet mange af de millioner, han har tjent på at vaere med i Linie 3, og måtte tilmed saelge sit hus til omkring halv pris af det forventede.
Anders Bircow har mistet mange af de millioner, han har tjent på at vaere med i Linie 3, og måtte tilmed saelge sit hus til omkring halv pris af det forventede.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark