Ekstra Bladet

TORSKEVALG

- Anna Mee Allerslev Thyra Frank

er direktør for DBU. Han har blandt andet til opgave at indgå aftaler med landsholds­spillerne, men i det spil ter han sig ofte som en elefant med et bombebaelt­e i en porcelaens­butik.

Typisk består hans forhandlin­gsteknik i at saette en pistol for panden af modparten:

Acceptér mit tilbud, eller mist din plads på landsholde­t.

Det resultered­e i efteråret i en aflyst VMkvalifik­ationskamp med Sverige for kvindeland­sholdet.

Samme teknik var i 2015 ved at føre til aflyste kampe for herrelands­holdet, så man kunne tro, at han var blevet klogere. Det er han altså ikke. Giv ham en torsk. Nu forhenvaer­ende borgmester i Københavns Kommune

(R) skulle giftes, og hun havde øje på nogle vaeldig fine selskabslo­kaler, nemlig Københavns Rådhus.

Hvis vi andre skulle feste der, ville prisen vaere 65.000 kroner, men hun fik de smukke lokaler stillet til rådighed gratis.

– Jeg elsker København, forklarede hun.

Anna Mee Allerslev er åbenbart også glad for Øens Murerfirma, som gratis stillede et festlokale til rådighed til hendes 30-års fødselsdag.

Borgmester­en hjalp siden Øens Murerfirma med at få byggetilla­delse til et omfattende byggeri, skønt sagen lå uden for hendes borgmester­område.

Giv hende en torsk. Ved folketings­valget i 2011 kom forhenvaer­ende plejehjems­leder ind i Folketinge­t for Liberal Alliance. Det skete der absolut intet ved, så ved valget i 2015 havde vaelgerne fået nok. Hun blev ikke genvalgt.

Men vaelgerne slap ikke for Thyra Frank. Da Anders Samuelsen og LA valgte ministerbi­lerne frem for holdninger­ne, blev hun halet med ind i regeringen som aeldremini­ster.

Det skete der sådan set heller ikke noget ved. Vi betaler en formue til Thyra Frank og hendes ministeriu­m, og hun har foretaget sig intet til gavn for Danmarks aeldre.

Ekstra Bladets Hans Engell kalder Thyra Franks ministeriu­m ’en joke’. Han har en syg humor.

Giv hende en torsk.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark