Ekstra Bladet

Toiletpapi­r-svipser

-

Gitte Schnell er ganske selektiv, når det handler om at se realitypro­grammer.

– Jeg ser noget på DR3, som hedder ’Alene i vildmarken’. Det er et amerikansk koncept, som minder lidt om ’Robinson’. Det er mega ekstremt, og deltagerne bliver sat ud helt alene. Det synes jeg er fedt, for dér er det rå overlevels­e. Det er autentisk, og der er intet konstruere­t her.

Programmer som ’Paradise Hotel’, ’De unge mødre’ og selv ’Robinson’ gider hun dog ikke. Sidstnaevn­te fordi det ifølge hende har mistet den uskyld, hun i sin tid oplevede.

Én ting ville hun dog ønske, hun havde gjort anderledes, da hun i sin tid pakkede sydfrugter­ne og tog mod den øde ’Robinson’-ø.

– Jeg skulle have overvejet den personlige ting, jeg tog med, noget grundigere. Jeg skulle have taget et fiskenet eller et eller andet, for vi sultede virkelig nede på øen, indtil vi efter tre uger vandt et fiskenet i en konkurrenc­e, siger hun med et grin og fortsaette­r:

– Jeg syntes selv, jeg havde vaeret skideklog og udspekuler­et, så jeg havde taget en kaempe industri-toilet-rulle med, som fyldte hele min kuffert, men den blev den konfiskere­t af Thomas Mygind, som var vaert på det tidspunkt. Han sagde, at den altså ikke gik, og så fik jeg sådan en lille rulle, der var blevet brugt af, og fik lov til at tage den med i stedet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark