Ekstra Bladet

Underforst­ået – Jensen er jo fra forstanden?!

KJAERSGAAR­D

-

så naermest noget blasfemisk i, at

har smidt den berømte sofa ud Kristian Jensen – dén, hvor Thor Pedersen og Thulesen sad og lavede aftaler i Finansmini­steriet. Underforst­ået: Jensen er jo fra forstanden! ... og vi må tilbage til de gamle, stabile dage.

er skiftet et par grader fra den totale

en medvind, DF tidligere oplevede. I stedet skal mere og mere kraevende og truende Thulesen Dahl nu for første gang høre en Venstre-statsminis­ter saette haelene lige så stille i: ’Hvad har flere penge til kassedamen egentlig at gøre med syriske flygtninge’, spurgte Lars Løkke stilfaerdi­gt undrende på TV2 News, da han skulle kommentere det Thulesen Dahl er meget opsat på at vaere på tvaers efter nederlaget ved kommunalva­lget.

kogende kaos op til vedtagelse­n af finanslove­n. Af kendere blev det opfattet som lidt af en krigserkla­ering. Nok er nok.

ramte han nok plet hos en del danskere, også flertallet, der fortsat er på taeerne efter en knivskarp flygtninge-politik. Og Henrik Sass Larsen (S)

spørgsmål: S kunne sådan set have stillet samme er ikke ideologisk imod skattelett­elser, så laenge der er penge til velfaerd.’ Og de vil også, ligesom V, gerne gå helt til stregen med udlaending­estramning­er.

virkelighe­den kunne både DF og S jo sagtens gå ind for dét, der ligger på bordet nu, med lavere bunden og højere beskaeftig­elsesfradr­ag skat på indkomster i til de lavtlønned­e. Det har hele tiden

først kom dagpengere­formen ligget i kortene, at og lavere kontanthja­elp. Dét gjorde nas! Men så skulle skattelett­elser til indkomster i bunden sprede solskin og gøre det endnu mere tiltraekke­nde at skifte fra kontanthja­elp til job.

Larsen erklaerede også før jul, at S ville stemme for finanslove­n, uanset hvad DF og Liberal Alliance med. Dét tog ligesom lidt af luften kørte frem ud af dramaet.

sagt er det nye tider for Dansk Folkeparti. Sofaen og Søllerød Kro er fortid. Martin Henriksens fortsatte pluskaebed­e fornaermel­se over, hvem der sagde hvad før jul, og trusler om at vaere supermeget på tvaers i de kommende forhandlin­ger virker

Kom nu videre! lidt traettende.

 ?? FOTO: PHILIP DAVALI ??
FOTO: PHILIP DAVALI

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark